Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Na mě zatím taky, tak to asi nebude podle toho kdo je hodnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Na mě zatím taky, tak to asi nebude podle toho kdo je hodnej tak to jsem mel darky dostavat uz od ledna...tak kde se flaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 spis me zajima ten dekor nez exterier té děvy normoš obyč klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 jééé dorazil ježišek s dekorem palubky rs Dneska je asi nějakej ježíškovskej den. Mě dneska zase dorazilo toto. taky pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 spis me zajima ten dekor nez exterier té děvy normoš obyč klasika prave ze by se me to libilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 prave ze by se me to libilo není to špatné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 tak to ja doufam ze mi ten mizera jeziskovskej na sobech priveze maxika s tempomatem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 tak to ja doufam ze mi ten mizera jeziskovskej na sobech priveze maxika s tempomatem urcite...a kdyz budes hodnej tak to hned namontuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 tak to ja doufam ze mi ten mizera jeziskovskej na sobech priveze maxika s tempomatem urcite...a kdyz budes hodnej tak to hned namontuje presne a tak to taky bude - doufam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 tak to ja doufam ze mi ten mizera jeziskovskej na sobech priveze maxika s tempomatem urcite...a kdyz budes hodnej tak to hned namontuje presne a tak to taky bude - doufam to musis vedet sam jestli jsi byl hodnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 tak to ja doufam ze mi ten mizera jeziskovskej na sobech priveze maxika s tempomatem urcite...a kdyz budes hodnej tak to hned namontuje presne a tak to taky bude - doufam to musis vedet sam jestli jsi byl hodnej vzdyt ja jsem svatej kol7 - akorat tu montage si holt zacvakam - ikdyz lepsi nez dratem do voka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 psal sem ze muze byt cekal jsem na poveljdu ted do mesta, az se vratim domu napisu hmm tak to bude asi Diplomka vs.2 pro diplomku si du tedko tak nestras jardo, to sou moje penize petr a michalf: hosi nevim co sice cekate ze ste na me nabrouseni ale budiz poslu vam obema svuj mensi otevreny dopis o zminovane problematice Ja na Tebe nejsem ale vuuubec nabrousenej ;-) ... Me jen zarazi jak se tu urazite a navazite jeden do druheho bez pro me jakychkoliv znamych duvodu To je celkem smutny me pride, kdyz uz ste v jednom klubu. ja sem se neurazil to ze sme z jednoho klubu neznamena vubec nic pokud vim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 (editace) psal sem ze muze byt cekal jsem na poveljdu ted do mesta, az se vratim domu napisu hmm tak to bude asi Diplomka vs.2 pro diplomku si du tedko tak nestras jardo, to sou moje penize petr a michalf: hosi nevim co sice cekate ze ste na me nabrouseni ale budiz poslu vam obema svuj mensi otevreny dopis o zminovane problematice Ja na Tebe nejsem ale vuuubec nabrousenej ;-) ... Me jen zarazi jak se tu urazite a navazite jeden do druheho bez pro me jakychkoliv znamych duvodu To je celkem smutny me pride, kdyz uz ste v jednom klubu. ja sem se neurazil to ze sme z jednoho klubu neznamena vubec nic pokud vim Ja nepsal, že si se urazil já psal, že někoho urážíš. Editováno: 14. Prosinec 2006, autor: MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 hmmm to je asi v tom, ze nejsem trpelivy jako ty ja sem nekoho urazil? nikomu sem nic nerek pokud vim, ze se nekdo urazil....ja bych se tady mohl urazit treba z ty lesby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 nikomu sem nic nerek pokud vim, ze se nekdo urazil....ja bych se tady mohl urazit treba z ty lesby a proc ses jako neurazil??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 hmmm to je asi v tom, ze nejsem trpelivy jako tyja sem nekoho urazil? nikomu sem nic nerek pokud vim, ze se nekdo urazil....ja bych se tady mohl urazit treba z ty lesby Ale no tak s tím urážením přesně víš co mám na mysli. Stačí se podívat nějakou tu stránku zpět. Už ste velký a todle přeci nemáte zapotřebí ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 synci nechcete si pustit nové cd od Evy a Vaška ? fajny relax lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 synci nechcete si pustit nové cd od Evy a Vaška ? fajny relax lol Nene, děkujeme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 synci nechcete si pustit nové cd od Evy a Vaška ? fajny relax lol japato ze nevyhrali Slavíka???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 synci nechcete si pustit nové cd od Evy a Vaška ? fajny relax lol no mmnt nevydali snad nic noveho?? bych muset rychle posehnat do nekonce a krasne sbirky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 hmmm to je asi v tom, ze nejsem trpelivy jako tyja sem nekoho urazil? nikomu sem nic nerek pokud vim, ze se nekdo urazil....ja bych se tady mohl urazit treba z ty lesby Ale no tak s tím urážením přesně víš co mám na mysli. Stačí se podívat nějakou tu stránku zpět. Už ste velký a todle přeci nemáte zapotřebí ne ? ale proc mlcet a nerict svuj nazor ne? nekteri ho nereknou. ja jo. to s tou dospelosti by melo platit asi na vic lidi ne jen na me ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 ty voe vitto ty nebudes dospelej nikdy to bud klidnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 ty voe vitto ty nebudes dospelej nikdy to bud klidnej to je taky pravda a mozna je to lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 ty voe vitto ty nebudes dospelej nikdy to bud klidnej to je taky pravda a mozna je to lepsi rozhodne...ja uz jsem se s tim smiril tak ze me to uz nemuze zaskocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 hmmm to je asi v tom, ze nejsem trpelivy jako tyja sem nekoho urazil? nikomu sem nic nerek pokud vim, ze se nekdo urazil....ja bych se tady mohl urazit treba z ty lesby Ale no tak s tím urážením přesně víš co mám na mysli. Stačí se podívat nějakou tu stránku zpět. Už ste velký a todle přeci nemáte zapotřebí ne ? ale proc mlcet a nerict svuj nazor ne? nekteri ho nereknou. ja jo. to s tou dospelosti by melo platit asi na vic lidi ne jen na me ne? Jojo s tou dospelosti sem to samo nemyslel jen na Tebe. Ja se samo taky nekdy chovam jak ..... . ... mas SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky