BadyS Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 no mmnt nevydali snad nic noveho?? bych muset rychle posehnat do nekonce a krasne sbirky jo to ti netuším,ale včera to bylo v tvshopingu jsou fakt šikovní to se musí nechat i 10 cd do roka vydat by nebyl problém si myslím lol
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 tak ja jdu na jedno a hospoda prazdna - asi sanitarni den??
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 tak ja jdu na jedno a hospoda prazdna - asi sanitarni den?? tak tě na jedno zvu ..............prý by se takto mělo podávat
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 tak ja jdu na jedno a hospoda prazdna - asi sanitarni den?? tak tě na jedno zvu ..............prý by se takto mělo podávat aa tak to je se nenecham ukecavat ...... a nedame jich vic?
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 tak ja jdu na jedno a hospoda prazdna - asi sanitarni den?? tak tě na jedno zvu ..............prý by se takto mělo podávat aa tak to je se nenecham ukecavat ...... a nedame jich vic? klído dáme víc .......a že i pivo může mít pěkné pouzdro
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 co jé si šel schánět ten držák na tu skleničku
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 nebude se dnes nekdo pohybovat kolem mnichace? ze bychom tam nekde jedno loupli....
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 zeptam se nejaky na ulici ale bacha aby se tam nevešel celý sud vybírej dobře
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 nebude se dnes nekdo pohybovat kolem mnichace? ze bychom tam nekde jedno loupli.... mám noční,leda bych jel zajištěný převoz do Bolky
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 zeptam se nejaky na ulici ale bacha aby se tam nevešel celý sud vybírej dobře tu bych neposadil ani do okty - leda na vozejk a strhnul bych spojku
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 nebude se dnes nekdo pohybovat kolem mnichace? ze bychom tam nekde jedno loupli.... mám noční,leda bych jel zajištěný převoz do Bolky jo duvod potom vymyslime
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 zeptam se nejaky na ulici ale bacha aby se tam nevešel celý sud vybírej dobře tu bych neposadil ani do okty - leda na vozejk a strhnul bych spojku tak to aby jsi měl odtahovku
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 nebude se dnes nekdo pohybovat kolem mnichace? ze bychom tam nekde jedno loupli.... mám noční,leda bych jel zajištěný převoz do Bolky jo duvod potom vymyslime no ona vrchní sestra by asi nejela zpět s tou velkou bednou
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 zeptam se nejaky na ulici ale bacha aby se tam nevešel celý sud vybírej dobře tu bych neposadil ani do okty - leda na vozejk a strhnul bych spojku tak to aby jsi měl odtahovku jj jeden jerab a tatru - no tak na pivko sem moc lidi neukecal tak asi dam jedno u monitoru
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 nebude se dnes nekdo pohybovat kolem mnichace? ze bychom tam nekde jedno loupli.... mám noční,leda bych jel zajištěný převoz do Bolky jo duvod potom vymyslime no ona vrchní sestra by asi nejela zpět s tou velkou bednou hodis ji pred hotovou vec no nic poukladam praci a valim dom - treba se na to pivko jeste nekdo behem hodinky ozve
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 zeptam se nejaky na ulici ale bacha aby se tam nevešel celý sud vybírej dobře tu bych neposadil ani do okty - leda na vozejk a strhnul bych spojku tak to aby jsi měl odtahovku jj jeden jerab a tatru - no tak na pivko sem moc lidi neukecal tak asi dam jedno u monitoru tak já pouze virt.lemtám Mattoni
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 joo hold boleslavaci nechodej o tejdnu na jedno
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 zdarec tak za 40 min. zpet a dejte mi vedet kdo zajde
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2006 Vloženo 14. Prosinec 2006 zdarec tak za 40 min. zpet a dejte mi vedet kdo zajde zdár možná já
Doporučené příspěvky