Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 jeziiis, to bych uz z auta mela jen vrak checht si ten vrak vyrobíš sama co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ja myslim ze se nepotrebuju menit cas od casu by jsi mi ale taky mohl rict, ze me to slusi cas od casu ano to souhlasim...ale to neni zrovna ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 cas od casu by jsi mi ale taky mohl rict, ze me to slusi něco jako že Ti to sluší když mlčíš a nic nechceš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 checht si ten vrak vyrobíš sama co? to nebylo hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 cas od casu ano to souhlasim...ale to neni zrovna ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ja myslim ze se nepotrebuju menit cas od casu by jsi mi ale taky mohl rict, ze me to slusi Slusi Ti to ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 něco jako že Ti to sluší když mlčíš a nic nechceš? dyt ja nic nechcu a jsem cely den potichu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 to nebylo hezky no ale je to hodně blízko realitě že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 cas od casu ano to souhlasim...ale to neni zrovna ted dekuji panove jste naprosto bajecni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Slusi Ti to ! ty ses prej zhulenej od tebe to neberu vazne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Slusi Ti to ! ty ses prej zhulenej od tebe to neberu vazne Tak uz Ti to teda rikat nebudu !!! Myslel sem to vazne !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 dyt ja nic nechcu a jsem cely den potichu není možný kam to napsat? černou křídou do komína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Znate nekdo : Bosch Esitronic ??? nemá to být Bosch Easytronic?? Nevim jak sem dostal tak davam ;-) tak přeci jen ESItronic a patrně myslíš toto: /Produkt.html]http://aa.bosch.cz/ESI[tronic]/Produkt.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 no ale je to hodně blízko realitě že? mi ani nemluv je tomu par dni co jsem z tech uzasnejch garazi prijela s decent odrenym kolem - pomalu to auto fakt zacina trouchnivet ale coz, zatim jezdi a to je podstatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 dekuji panove jste naprosto bajecni to víš musíme Ti udržet zdravou míru sebevědomí nic se nemá přehánět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Znate nekdo : Bosch Esitronic ??? nemá to být Bosch Easytronic?? Nevim jak sem dostal tak davam ;-) tak přeci jen ESItronic a patrně myslíš toto: /Produkt.html]www.esitronic.cz Jojo to je ono !!! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Vz jste volove a volkz .... Jdu spat.....yitra me ceka spousta prace v Legolandu........... Dobrou............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Tak uz Ti to teda rikat nebudu !!! Myslel sem to vazne !!! misul, ja fiiim ze nekouris takze v kliiiidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 není možný kam to napsat? černou křídou do komína ja bych si na to zdovolenim posvitila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 mi ani nemluv je tomu par dni co jsem z tech uzasnejch garazi prijela s decent odrenym kolem - pomalu to auto fakt zacina trouchnivet ale coz, zatim jezdi a to je podstatne no vidíš že mám recht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Vz jste volove a volkz ....Jdu spat.....yitra me ceka spousta prace v Legolandu........... Dobrou............ dobrou kochtiku a sladke sneni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Vz jste volove a volkz ....Jdu spat.....yitra me ceka spousta prace v Legolandu........... Dobrou............ Nauc se psat panacku a ahoj !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 cas od casu ano to souhlasim...ale to neni zrovna ted dekuji panove jste naprosto bajecni tak co by jsme pro tebe neudelali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ja bych si na to zdovolenim posvitila černou lampou co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky