Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
kuwa já mám zase radost, plne motor polystyrenu :( jedu to vyfoukat  :blbec:

jakto?

variot blbé měl špatně přikurtovaný náklad, vezl zateplovaci polystyrenové desky, no a když jsem ho předjíždl v levým ve 130km/h tak mu asi 5 desek uletělo, 3 sem dostal nečekaně přimo na čumák, všude milion kuliček :disgust::disgust: ten dostal sadu kol2:D

Vloženo
kuwa já mám zase radost, plne motor polystyrenu :( jedu to vyfoukat  :blbec:

jakto?

variot blbé měl špatně přikurtovaný náklad, vezl zateplovaci polystyrenové desky, no a když jsem ho předjíždl v levým ve 130km/h tak mu asi 5 desek uletělo, 3 sem dostal nečekaně přimo na čumák, všude milion kuliček :disgust::disgust: ten dostal sadu kol2:D

ty jo, tak tomu se rika kurevska smula.....este ze nevezl ocelovy ICka..... :t

Vloženo
ty jo, tak tomu se rika kurevska smula.....este ze nevezl ocelovy ICka..... :t

:smich: no ještě že tak :)

no stat se to me....o auto by mi ani neslo, to je fuk, ale kdby se neco stalo listickam!!! :angry::076

Vloženo
no stat se to me....o auto by mi ani neslo, to je fuk, ale kdby se neco stalo listickam!!! :angry:  :076

lollollollollol to věřím,když to dalo toliko trápéní sehnat :smich::smich:

prave proto a ta montaz, to me taky stalo 10let zivota.... :angry: ale vysledek je celkem peknej.... :palec2:

Vloženo
prave proto a ta montaz, to me taky stalo 10let zivota.... :angry: ale vysledek je celkem peknej.... :palec2:

ja to řikal že je vycvakat je sranda :) koukal sem na foto, je to :palec2:

Vloženo
prave proto a ta montaz, to me taky stalo 10let zivota.... :angry:  ale vysledek je celkem peknej.... :palec2:

ja to řikal že je vycvakat je sranda :) koukal sem na foto, je to :palec2:

no vypada to s nima mnohem lip, to cerny bylo hrozny...!!! ale vyndat tu listu, ktera tam byla pilepena tim sajrajtem ze silnice, to byla vazne libovka....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...