Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 no vidis tak je fesacka.... ale ze zrovna ty a TDI No pro mě néééé... Já mám pro sebe letos novou kolekci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 hmm pekne pane a co pro vuz to mas taky neco noveho?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 hmm pekne pane a co pro vuz to mas taky neco noveho?? Jistěéééé, tlumiče Bilstein B6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Jistěéééé, tlumiče Bilstein B6 no tak to bude tůůze velka krasavice... cece tak si Kubajs koupil A4 soupnul na to stelovak a nejak mu teda fest zalejzaj kola do podbehu ale nutno rict ze brutalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Spiďo a rychle pruhy na autí už máš taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Spiďo a rychle pruhy na autí už máš taky? Ne, za to jsem teď skoro 3 hodiny šmatlal po obchoďáku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Spiďo a rychle pruhy na autí už máš taky? Ne, za to jsem teď skoro 3 hodiny šmatlal po obchoďáku... no vidíš a už máš kapra? jinak -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 no vidíš a už máš kapra? jinak -_- -_- Jj, dva kousky na mražáku... Jinak na nechce nikdo jít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Jj, dva kousky na mražáku... Jinak na nechce nikdo jít... tak samo u mě já už dneska 3kousky stihl -_- -_- co jinač pěkného v sámožce krom davu lidi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 tak samo u mě já už dneska 3kousky stihl -_- -_- co jinač pěkného v sámožce krom davu lidi? Kua asi to operativně pořeším lahváčama... Pěknýho měli kde co, byl jsem v OBI... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Ty woe, leštěný RS4... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 tak samo u mě já už dneska 3kousky stihl -_- -_- co jinač pěkného v sámožce krom davu lidi? Kua asi to operativně pořeším lahváčama... Pěknýho měli kde co, byl jsem v OBI... Ahoj, meli v OBI nejaky pekny (a levny) orchidee? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Pěknýho měli kde co, byl jsem v OBI... takže pod smrkem nějaké ty šouby hřebíky nýty apod lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Ty woe, leštěný RS4... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 takže pod smrkem nějaké ty šouby hřebíky nýty apod lol I prd, kupoval jsem tam dárky pro mladou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 I prd, kupoval jsem tam dárky pro mladou... no vždyt to řikam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 no vždyt to řikam Hřebíků a nýtů máme plnou pr... teda garáž, kupoval jsem jí akvárko, takový to, jak se zabuduje do obývací stěny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Pekně pi*o pěkně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 no vždyt to řikam Hřebíků a nýtů máme plnou pr... teda garáž, kupoval jsem jí akvárko, takový to, jak se zabuduje do obývací stěny... tak to jooo aspon bude kde chladit kuželky co :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 A koktatuňas v Sýrii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 tak to jooo aspon bude kde chladit kuželky co :D Hmmm, to asi neprojde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Pekně pi*o pěkně... to je čumačik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 A koktatuňas v Sýrii... mazec kde to všude je, každopadně ty spoilery vidím prvně, něco na ten zpusob je,ale tydle nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 to je čumačik Jj, pěknej... U Obi stála naproti mě žlutá eReSa se sedmnáctkama a měl na tym zimáky 225/45 a ty široký gumy na tym sedm palců širokým disku vypadaj dost divně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 mazec kde to všude je, každopadně ty spoilery vidím prvně, něco na ten zpusob je,ale tydle nee Jj, kua skoro jeden a půl mega oktávek někde byt mosí... Asi nárazníky Made in Syria... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky