BadyS Vloženo 21. Prosinec 2006 Vloženo 21. Prosinec 2006 ja přituli dneska taky balil....studený obklad
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2006 Vloženo 21. Prosinec 2006 ja přituli dneska taky balil....studený obklad No záleží na tom, na jakou část těla...
Bluefrog Vloženo 21. Prosinec 2006 Vloženo 21. Prosinec 2006 ja přituli dneska taky balil....studený obklad Jestli ji neni dobre, tak je lepsi zivocisny teplo
krysarr Vloženo 21. Prosinec 2006 Vloženo 21. Prosinec 2006 ja přituli dneska taky balil....studený obklad Copak, neco si vykloubila? Mno, ted sem prisla mama a kdyz videla, ze prelozenej balici papir neodstrihavam, ale odrezavam jednim tahem mecem, tak pravila: "ty ses magor" a se smichem odesla
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2006 Vloženo 21. Prosinec 2006 Mno, ted sem prisla mama a kdyz videla, ze prelozenej balici papir neodstrihavam, ale odrezavam jednim tahem mecem, tak pravila: "ty ses magor" a se smichem odesla Třeba na tom něco bude...
Bluefrog Vloženo 21. Prosinec 2006 Vloženo 21. Prosinec 2006 Třeba na tom něco bude... Kazdej sme nejakej
BadyS Vloženo 21. Prosinec 2006 Vloženo 21. Prosinec 2006 Copak, neco si vykloubila? ale prd vykloubila, nějak moc hicuje dneska vyfásla pěknou porci antibiotik
Bluefrog Vloženo 21. Prosinec 2006 Vloženo 21. Prosinec 2006 Copak, neco si vykloubila? ale prd vykloubila, nějak moc hicuje dneska vyfásla pěknou porci antibiotik Takze preci jen to zivocisne teplo
Spidi Vloženo 21. Prosinec 2006 Vloženo 21. Prosinec 2006 Takze preci jen to zivocisne teplo Samože...
BadyS Vloženo 21. Prosinec 2006 Vloženo 21. Prosinec 2006 Takze preci jen to zivocisne teplo Samože... co naděláme -_-
krysarr Vloženo 21. Prosinec 2006 Vloženo 21. Prosinec 2006 Mno, ted sem prisla mama a kdyz videla, ze prelozenej balici papir neodstrihavam, ale odrezavam jednim tahem mecem, tak pravila: "ty ses magor" a se smichem odesla Třeba na tom něco bude... No ale je to rychlejsi, nedela to zuby, jen musim davat trochu bacha
BadyS Vloženo 21. Prosinec 2006 Vloženo 21. Prosinec 2006 Mno, ted sem prisla mama a kdyz videla, ze prelozenej balici papir neodstrihavam, ale odrezavam jednim tahem mecem, tak pravila: "ty ses magor" a se smichem odesla Třeba na tom něco bude... No ale je to rychlejsi, nedela to zuby, jen musim davat trochu bacha tak bacha na koberec
krysarr Vloženo 21. Prosinec 2006 Vloženo 21. Prosinec 2006 Mno, ted sem prisla mama a kdyz videla, ze prelozenej balici papir neodstrihavam, ale odrezavam jednim tahem mecem, tak pravila: "ty ses magor" a se smichem odesla Třeba na tom něco bude... No ale je to rychlejsi, nedela to zuby, jen musim davat trochu bacha tak bacha na koberec Mam to podlozeny
Bluefrog Vloženo 21. Prosinec 2006 Vloženo 21. Prosinec 2006 Mno, ted sem prisla mama a kdyz videla, ze prelozenej balici papir neodstrihavam, ale odrezavam jednim tahem mecem, tak pravila: "ty ses magor" a se smichem odesla Třeba na tom něco bude... No ale je to rychlejsi, nedela to zuby, jen musim davat trochu bacha tak bacha na koberec Mam to podlozeny Taky pozor na prsty
FRANK Vloženo 22. Prosinec 2006 Vloženo 22. Prosinec 2006 ....no a nalakovat kryty motoru do barvy vozu (záměrně nepíšu do stříbrné).... Že by nějaká měňavka??? Dobré dopolední
Sejis Vloženo 22. Prosinec 2006 Vloženo 22. Prosinec 2006 ........dobré dopoledne všem a krásné svátky
Vaša Vloženo 22. Prosinec 2006 Vloženo 22. Prosinec 2006 tak co je tady? mám uklizeno (co bylo zaúkolováno) COčko spraveno - výfuk zachráněn mám tu horkej čaj na rozmočení knedle v krku tak to nebudu tady srkat sám ne ?
Doporučené příspěvky