cosby Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 To jsou ti co mají prd na práci a ještě si stěžujou.Já funguji chvíli i zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 já náhodou dnes pracoval skoro celej den a zítra to bude to samý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 To jsou ti co mají prd na práci a ještě si stěžujou.Já funguji chvíli i zítra Nejsi v tom sam, taky makam, jeste dneska par hodin a zitra me to taky nemine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 sakra aspoň BadyS mě podpořil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Ještě, že už mám dneska a celé svátky volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 sakra aspoň BadyS mě podpořil kurna ja se dneska lekl, lezu po obchodáku, kouknu na pager a tam symbol otevřeného auta, krve by se ve mě v tu chvíli nedořezal, letím k autu a auto zamčené, ale asik pager šel do kytek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 já tady ty Magiky s X funkcemi nemusím dával jsem jeden do P106 a en maník to co 1/2 roku rozprogramuje a já se s tím furt drbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 já tady ty Magiky s X funkcemi nemusím dával jsem jeden do P106 a en maník to co 1/2 roku rozprogramuje a já se s tím furt drbu ja jsem s tím max spokojen, ale je fakt že návod je dobré mit po ruce, jednou se mě nějak podařilo zapnout funkci samo zamykaní/odem na 15m od auta a furt né a né přijit na to, proč auto když zamknu,se hned odemkne, susedi z toho měli prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 to je právě ono já dal jabko na origo ovladač a spokojenost stejně podle mě jde hlavně o zapojení - když dobře zapojíš (immobilizuješ) tak ti auto zůstane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Bry vecer ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 aby byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Snad jo, dyt je pred Vanocema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 to je právě onojá dal jabko na origo ovladač a spokojenost stejně podle mě jde hlavně o zapojení - když dobře zapojíš (immobilizuješ) tak ti auto zůstane já to mám hlavně kvůli ostravským nenechavcům, že jsem hned v obraze že se něco děje, u jinych bych to musel dodatečně řešit GSM pagerem, ale stejně od té doby co auto při zamknuti pipne siréna, něco bliká za oknem je naprostý klid (ťuk ťuk) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 já to mám hlavně kvůli ostravským nenechavcům, že jsem hned v obraze že se něco děje, u jinych bych to musel dodatečně řešit GSM pagerem, ale stejně od té doby co auto při zamknuti pipne siréna, něco bliká za oknem je naprostý klid (ťuk ťuk) A pomaha to? Tady v Praglu moc ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 A pomaha to? Tady v Praglu moc ne no zatím jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 cau,sem tu chvili nebyla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 cau,sem tu chvili nebyla Naka zmena pohlavi ci co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 brý déén... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 brý déén... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 No moc to tadyk nežije... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 zdar jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 No moc to tadyk nežije... To tedy ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 No moc to tadyk nežije... co naděláme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Zrejme maji vsichni predvanocni naladu a zobou cukrovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky