Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Takže následuje lehké osvěžení -_--_--_--_--_-

ano přesně tak, právě sem načnul Metaxa ******* a je to moc dobrý :D sem zvědav na to zlatý prasátko lol lol

Vloženo
To by mě zajímalo, jestli když Cosby zabalil dárky tak je ze zvyku nedoplnil o adresu a nezanesl na poštu kol117

Ty vole :o:o:o já na to nalepil nálepku obchodního balíku a napsal Václav Nerušil,J.V Sládka-Prostějov.No to jsem posral.vydrž,už jedu k tobě,hlavně to nerozbaluj :D:D

Vloženo
No ja mam na icq zelenejch kyticek jako malokdy, kurva lidi, nesedte u tech picitacu, jsou Vanoce!  :unsure:  lol  :(

já icq nemám, tak su v klidu... ;)

Mam u Tebe zelenou kyticku lol Panove uzivejte vecer, sice tu v podstate nejsem, ale ted uz vypinam PC, tak adios -_-

Vloženo
Mam u Tebe zelenou kyticku lol Panove uzivejte vecer, sice tu v podstate nejsem, ale ted uz vypinam PC, tak adios -_-

To je nějakej podfuck, měj se a užij si to... :palec2:

Vloženo
Mam u Tebe zelenou kyticku  lol  Panove uzivejte vecer, sice tu v podstate nejsem, ale ted uz vypinam PC, tak adios -_-

To je nějakej podfuck, měj se a užij si to... :palec2:

Asik -_- Diky, a napodobne, uz se nemuzu dockat, prej prijde Jezisek B)kol110:palec:

Vloženo

Štěstí a lásku, radost a něhu, ať Ti přinese vánoční den, přání mé najdeš na vločce sněhu, zachyť ji do rukou v ten šťastný den. Kouzelné Vánoce a šťastný Nový rok přeje Radek 1.6 s rodinkou

Vloženo
tak nám ježíšek nadělil dalšího člena rodiny

He he, jsem zvědav, jak dlouho vydrží :D číča si zjevně dělá zálusk už teď :D:D

Vloženo

Tak lidi, u nás už je po všem, celá rodina už chrní...nějak je to zmohlo :D

Uvidím, jak dlouho vydržím s tou lahví při životě já -_--_--_-

Vloženo
Tak lidi, u nás už je po všem, celá rodina už chrní...nějak je to zmohlo :D

Uvidím, jak dlouho vydržím s tou lahví při životě já -_--_--_-

no dna do dna!!! ne ze to nedokazes -_-

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...