vittorio Vloženo 26. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 muzem ale rychle pojedu do berouna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 muzem ale rychle pojedu do berouna Woe tak to nííííc, eště bys nafúúúkal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 muzem ale rychle pojedu do berouna Woe tak to nííííc, eště bys nafúúúkal... a este bych nezachytal...dneska zase asi po sto letech uvidim frankieho tak sem zvedav jestli me zabije ci ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 a este bych nezachytal...dneska zase asi po sto letech uvidim frankieho tak sem zvedav jestli me zabije ci ne A jéje, zrádce na scéně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 a este bych nezachytal...dneska zase asi po sto letech uvidim frankieho tak sem zvedav jestli me zabije ci ne A jéje, zrádce na scéně... jak jako zradce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 jak jako zradce? No Franta, vysral se na nás... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 to su zvědavej koho povezu zašívat jako prvního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 to su zvědavej koho povezu zašívat jako prvního Denisku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 taky to tak vidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 taky to tak vidím No logicky vzato, když se snaží pravou nohou prokopnout tu skleněnou výplň dveří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Darinka má už pausu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 taky to tak vidím No logicky vzato, když se snaží pravou nohou prokopnout tu skleněnou výplň dveří... ta je myslím ještě původní a říká se že po 5 letech je plyn z oken pryč a už toi není ono, takže pryšel čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Darinka má už pausu Ale někdo vám olízal omítku na zdi... Vaši, jsou všechny vodní pumpy pro oktávky stejný, nebo je víc typů...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 omítka nás tam zlobí (uprostřed domu - všude jinde OK) viděl jsem plast vrtulku (ulomenou) a železnou - jestli myslíš toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 omítka nás tam zlobí (uprostřed domu - všude jinde OK)viděl jsem plast vrtulku (ulomenou) a železnou - jestli myslíš toto No to my zase máme dům ve svahu a tam, co je to zapuštěný do toho svahu, tak tam to taky zlobí... Já jsem myslel, jestli se něco neliší nějakým průměrem nero roztečí šroubů... Takže je to něco takovýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 na TDi jsou stejné,jiné jsou na TDi-PD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 zas tak jsem to nestudoval nakupuju stylem že přijdu za kámošem do obchodu řeknu co chcu a on to vybalí na stůl. neřeším rozměry nebo tak něco. zeptám se jen jestli je to trochu kvalita a on mi žekne jestli se vrací nebo je to bezproblémová značka a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 jj PD a klasika se liší, benzíny nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 na TDi jsou stejné,jiné jsou na TDi-PD Áááá, zdravíčko pane odborník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 zas tak jsem to nestudovalnakupuju stylem že přijdu za kámošem do obchodu řeknu co chcu a on to vybalí na stůl. neřeším rozměry nebo tak něco. zeptám se jen jestli je to trochu kvalita a on mi žekne jestli se vrací nebo je to bezproblémová značka a je to. Jasně, rozumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 sleduj Spidi o co jsi přišel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 sleduj Spidi o co jsi přišel Njn, co sa dá dělat, snad příště... Teho mladého pána napravo poznávam, teho pána čelem k fotoaparátu též, ale co je to tam nalevo za medvěda Garigulu...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 náhodou byl hodnej podělil se o řízeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 náhodou byl hodnej podělil se o řízeček No tak to ho šlechtí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 to nalevo je pán šéf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky