Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
muzem ale rychle pojedu do berouna

Woe tak to nííííc, eště bys nafúúúkal... <_<

a este bych nezachytal...dneska zase asi po sto letech uvidim frankieho tak sem zvedav jestli me zabije ci ne

Vloženo
taky to tak vidím

No logicky vzato, když se snaží pravou nohou prokopnout tu skleněnou výplň dveří... ;)

ta je myslím ještě původní a říká se že po 5 letech je plyn z oken pryč a už toi není ono, takže pryšel čas :D

Vloženo
omítka nás tam zlobí (uprostřed domu - všude jinde OK)

viděl jsem plast vrtulku (ulomenou) a železnou - jestli myslíš toto

No to my zase máme dům ve svahu a tam, co je to zapuštěný do toho svahu, tak tam to taky zlobí... <_<

Já jsem myslel, jestli se něco neliší nějakým průměrem nero roztečí šroubů... ;)

Takže je to něco takovýho... ;)

post-31-1167160709.jpg

Vloženo

zas tak jsem to nestudoval

nakupuju stylem že přijdu za kámošem do obchodu řeknu co chcu a on to vybalí na stůl. neřeším rozměry nebo tak něco. zeptám se jen jestli je to trochu kvalita a on mi žekne jestli se vrací nebo je to bezproblémová značka a je to. :palec2:

Vloženo
zas tak jsem to nestudoval

nakupuju stylem že přijdu za kámošem do obchodu řeknu co chcu a on to vybalí na stůl. neřeším rozměry nebo tak něco. zeptám se jen jestli je to trochu kvalita a on mi žekne jestli se vrací nebo je to bezproblémová značka a je to. :palec2:

Jasně, rozumím... ;)

Vloženo
sleduj Spidi o co jsi přišel

Njn, co sa dá dělat, snad příště... kol119

Teho mladého pána napravo poznávam, teho pána čelem k fotoaparátu též, ale co je to tam nalevo za medvěda Garigulu...? lollollol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...