Spidi Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 mňau čiči čiči... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 čiči čiči... ako si sa vyspal kocoure?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 ako si sa vyspal kocoure?? Do růžova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 aby se té růžové někdo nelekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 aby se té růžové někdo nelekl Ahoj Vaši, nic se neboj, to byla jen taková slovní hříčka... Jdu na kafe, dáš si taky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 já fím si dělám kozy kávu málo kdy odmítnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Zdar kafaři -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 já fím si dělám kozykávu málo kdy odmítnu Tak už se to nese... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Supa dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 kafe, kafe, kafe... to mě tu už došlo tak tu popíjím čaj s vůní broskve ahoj BadyS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Supadík Není zač. Já teď fičím do Brna a vrátím se v 15:00 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 kafe, kafe, kafe... to mě tu už došlo tak tu popíjím čaj s vůní broskve ahoj BadyS Ahoj Andílku, hmm takovej čajik s vůní rumu to je jinčí lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 rum v práci nemůžu a i to aroma by mě tady decent srazilo na stůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 rum v práci nemůžu a i to aroma by mě tady decent srazilo na stůl však jen chlaste, kdo by dneska kupoval auto, dej si tam voraz lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 voraz už mám, bo tu vypadla kotelna ale za poslední dny toho alkoholu už mám nějak nadbytek v sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Ahoj všichni a já zas mizím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Ahoj všichni a já zas mizím... Tak tam pozdrav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 tak to když nám dojde kafe doma a nechce se mi do obchodu tak zajdu do pracovní felicie a beru z našeho proviantu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 tak to když nám dojde kafe doma a nechce se mi do obchodu tak zajdu do pracovní felicie a beru z našeho proviantu já si tu tak leda můžu brát díly na auta a ne kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 zkus vyvařit olej - určitě to bude síla a hodně ti to zvedne tlak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 cus,chlapi s vama je prca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 cus,chlapi s vama je prca taky je mám ráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 zdravime...prave jsem vstaval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 čao... si na to pozdní vstávání zvykneš a pak budeš mít pozdní příchody do worku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 čao... si na to pozdní vstávání zvykneš a pak budeš mít pozdní příchody do worku toho bych se nebal...a navic do prace muzu chodit kdy chci tak ze je to bez problemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky