Spidi Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 hmm, taky se na to chystám (už týden) i filtr mám v autě hozenej Hmmm, taky mě to čeká, zbývá mi ještě 787 km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 bolí mě nohy z výletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 hehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 bolí mě nohy z výletu Dyk ses vozil na lanovce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 hehe Po kolena sněhu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 hihi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Na Lanovce nahoru a pak asi 6km dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Na Lanovce nahoru a pak asi 6km dole. To by mě mohlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Ale bylo super,fakt nádherně a těch bab,kura dokonce tam chodily i v mini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Ale bylo super,fakt nádherně a těch bab,kura dokonce tam chodily i v mini Kecáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Vole nekecám.Dvě jsem tam viděl a jak jsem se za nimi otočil tak jsem sebou málem sekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Vole nekecám.Dvě jsem tam viděl a jak jsem se za nimi otočil tak jsem sebou málem sekl To já bych sebou taky sekl...! Aby jim viděl pod ty mini... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Ale už na pohled to byly takové lehké,zmalované víš co.ale jedna byla v delší sukni a ta byla normál a i ucházející Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Ale už na pohled to byly takové lehké,zmalované víš co.ale jedna byla v delší sukni a ta byla normál a i ucházející Rozumím... A měl jsi s sebou nějaké peníze...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Měl,ale i malého kluka .Mo nic,jdu na mecheche,budu v noci,čuste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Měl,ale i malého kluka .Mo nic,jdu na mecheche,budu v noci,čuste njn, též jdu za půl hodinky na pivo a příjdu až až až... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 pustevny pěkny, nahoru si vyjel lanovkou a hned si zapadl na grog co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 tak jsem se rozhodl pro formátování NTB tak tu budu asi dlouho do noci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 tak jsem se rozhodl pro formátování NTB tak tu budu asi dlouho do noci chceš společnost?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 njn, asi to bude na dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 njn, asi to bude na dlouho tak na začátek si dáme základ kafe, ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 to bude potřeba, ale nějaký decentní lebo už si začínám říkat proč jsem to formátoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 njn, asi to bude na dlouho tak na začátek si dáme základ kafe, ne?? mě jedno espresso s mlíčkem a dva cukříky, může být i medovník se šlehačkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 to bude potřeba, ale nějaký decentní lebo už si začínám říkat proč jsem to formátoval ha to nic neni, ale ja sem nafotila vánoce na můj foták a XD kartu a ta me ted hlasi, ze bud vypnout a nebo formatovat, coz by znamenalo ztratit data z ty karty - Vasi, nevis jak dostat ty fotky z te karty ven? jinak kafíííčko se už podává - dávej bacha at si to nevyleješ na ten noťas to by pak to formatování bylo k ničemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky