Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 no já vidím jen hlavní přechod nebo co je to za značku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 každý druhý auto je po starším pánovi a ty ostatní jsou manželek co to měli jako auto na nákupi foto nic moc neřeknout chce to na vlastní oči mas recht.Zitra tam pojedu.Nejake zaludnosti,poradite,kde kouknout a na co zvlast dat pozor? Nejvic mne zarazi toto.Jak to asi bude ve skutecnosti vypadat a proc to tam je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 a foto náhodou nemáš ? Bohužel ne... Ale budu to asi ještě jednomu klukovi montovat, tak to nafotím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 no já vidím jen hlavní přechod nebo co je to za značku To je jako hlavní a že je na ní přechod, tak pré bacha na pěšáky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 každý druhý auto je po starším pánovi a ty ostatní jsou manželek co to měli jako auto na nákupi foto nic moc neřeknout chce to na vlastní oči mas recht.Zitra tam pojedu.Nejake zaludnosti,poradite,kde kouknout a na co zvlast dat pozor? Nejvic mne zarazi toto.Jak to asi bude ve skutecnosti vypadat a proc to tam je. divny šrám, moc bych nedal za to že okno bude nove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 ku dobre kolotoc pepi.... trsku prehledl znacky panacek ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 divny šrám, moc bych nedal za to že okno bude nove Jj, a to starý vyřezával flexou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 ku dobre kolotoc pepi....trsku prehledl znacky panacek ne? Jj, asi čuměl po nějakejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 divny šrám, moc bych nedal za to že okno bude nove Jj, a to starý vyřezával flexou... no vida a už víme od čeho je ten šrám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 no vida a už víme od čeho je ten šrám No právě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Fešák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Nazdárek ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Nazdárek ve spolek čau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Nazdárek ve spolek Zdar jak sviňa jižane, jak je u vás dole...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Fešák... Čéče, Phaeton mi k srdci ňák nepřirostl, to už radši A8... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Nazdárek ve spolek Zdar jak sviňa jižane, jak je u vás dole...? Zdár sósede, kosa, sněhový poprašek o síle cca 0,5mm a už skoro tma Ahoj Kačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Zdár sósede, kosa, sněhový poprašek o síle cca 0,5mm a už skoro tma Ahoj Kačí mizím z práce kluci mějte se krásně a skládejte básně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Čéče, Phaeton mi k srdci ňák nepřirostl, to už radši A8... VW jako VW... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 VW jako VW... tfuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 každý druhý auto je po starším pánovi a ty ostatní jsou manželek co to měli jako auto na nákupi foto nic moc neřeknout chce to na vlastní oči mas recht.Zitra tam pojedu.Nejake zaludnosti,poradite,kde kouknout a na co zvlast dat pozor? Nejvic mne zarazi toto.Jak to asi bude ve skutecnosti vypadat a proc to tam je. divny šrám, moc bych nedal za to že okno bude nove jj,Take jsem si to mysle,ze to bude kvuli okna.Poznam to jako laik,ze je menene ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Citát: "Pyrotechnik: Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Zdár sósede, kosa, sněhový poprašek o síle cca 0,5mm a už skoro tma Ahoj Kačí To si děláš srandu, nééé...? Brno, dnes v 11.23 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 jj,Take jsem si to mysle,ze to bude kvuli okna.Poznam to jako laik,ze je menene ? snad podle čísel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 jj,Take jsem si to mysle,ze to bude kvuli okna.Poznam to jako laik,ze je menene ? snad podle čísel... a to kterych ? je jich tam plno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Zdár sósede, kosa, sněhový poprašek o síle cca 0,5mm a už skoro tma Ahoj Kačí To si děláš srandu, nééé...? Brno, dnes v 11.23 hod. až na ty druty, ty to kazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky