Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 povidej prehanejja premyslim tak za 4 roky - passatecek kombi. ale superbejk me laka jako svina No ten slabej tejden, co mám kočkoparda doma, mě utvrdil v tom, že vývoj jde až moc dopředu a já by nerad něco zaspal. Navíc od novýho roku jsem na plnej úvazek u VW, takže tak... Nejraděj bych si postavil ten novej haus v D, ale aspoň tam, co mám tu novou parcelu, je to docela v pohodě, mimo dění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 myslis parcelu v tisnove?nebo v DE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 myslis parcelu v tisnove?nebo v DE Jj, to mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Teda jako v CZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 hmm koukam spousta veci o cem nemam ani paru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 jj to vim... pepi takze z tebe by byl normalni reichmann? no totoc budes pak mit slevy na VW ze bych si od tebe neco poridil..pro zuzu eose pro sebe iroca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 pro zuzu radsi erose ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 pro zuzu radsi erose ne to uz ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 jj to vim...pepi takze z tebe by byl normalni reichmann? no totoc budes pak mit slevy na VW ze bych si od tebe neco poridil..pro zuzu eose pro sebe iroca No už za rok by jsme se mohli prohánět v novým Scirrocu, jak jsem se tak díval do papirusů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 jj to vim...pepi takze z tebe by byl normalni reichmann? no totoc budes pak mit slevy na VW ze bych si od tebe neco poridil..pro zuzu eose pro sebe iroca No už za rok by jsme se mohli prohánět v novým Scirrocu, jak jsem se tak díval do papirusů... no na ten sem zvedav uz mi nejak chybi nastupce corrada..zadny r32ky to nezachranej, mozna tak ta jetta supersport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 pro zuzu radsi erose ne to uz ma no ta se teda ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 uz mi nejak chybi nastupce corrada..zadny r32ky to nezachranej, mozna tak ta jetta supersport Jj, sporťák musí byt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 uz mi nejak chybi nastupce corrada..zadny r32ky to nezachranej, mozna tak ta jetta supersport Jj, sporťák musí byt... du hasst recht mein freund Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 (editace) No nevim, nevim v cely CR hlasej pod nulou a naledi/snih... cosby si s tim poradi To verim, ale aby si neporadil s jeho supem nakej "superdriver" prazak s letnakama... ...kdyz proti tobe jede auto v protismeru na naledi tak jses bezmocnej, taky jsem to uz zazil... jedu Tojótou,né Supem ja ti dam prazaky s letnakama lamo pragl ted: Aá napadlo 5cm to bude v praglu 100% kalamita ..ale jinde to neni vo moc lepsi... Editováno: 29. Prosinec 2006, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 (editace) na ja prebehlikjinak nova informace - Frankie bude mit pristi roka asi SUPa Jj, přeběhlík... No já jsem o Superbejkárně taky uvažoval, ale jednoznačně, za ty peníze můžu mít spostu veselejších kousků z koncernové stáje... povidej prehanej ja premyslim tak za 4 roky - passatecek kombi. ale superbejk me laka jako svina Sup je ale strasne nepraktickej co do kufru, starsi nemaj ani sklapeci sedacky, super auto na dalnicni trasy, ale na okreskach zadna zabava, a na predposlednim pasatoj zase odchazi predni hlinikova naprava, to same u predposledni A4 a nehrada je kurevsky draha... ..radsi OII, ale tak je draha a prvni rocniky nebudou asi uplne ok.. Editováno: 29. Prosinec 2006, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 dobre ranko ve spolek.U nas take bilo,cestari nic Ja uz mam zatopeno,at omladina ma teplicko ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 dobré ránko se sněhem špatný. ani nemá cenu škrabat skla a jet hledat nějaký kluziště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 na ja prebehlikjinak nova informace - Frankie bude mit pristi roka asi SUPa Jj, přeběhlík... No já jsem o Superbejkárně taky uvažoval, ale jednoznačně, za ty peníze můžu mít spostu veselejších kousků z koncernové stáje... povidej prehanej ja premyslim tak za 4 roky - passatecek kombi. ale superbejk me laka jako svina Sup je ale strasne nepraktickej co do kufru, starsi nemaj ani sklapeci sedacky, super auto na dalnicni trasy, ale na okreskach zadna zabava, a na predposlednim pasatoj zase odchazi predni hlinikova naprava, to same u predposledni A4 a nehrada je kurevsky draha... ..radsi OII, ale tak je draha a prvni rocniky nebudou asi uplne ok.. Tak to se mýlíš.Jezdím se Supem dost pouze kolem komína a pohodlí na rozbitých cestách je k nezaplacení.A s těmi nápravy je to taky-jedna bába povídala.mám 133000 a nic a kolega 212000 a měnil jeden čep. Jinak guten tag,jdu do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 s těma nápravama: SuperB, Passat, A4 mají stejný nápravy a ve 150 tis.km odcházejí proto, že ve skutečnosti to má najeto 250tis. km a víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 dobré ránko se sněhem špatný. ani nemá cenu škrabat skla a jet hledat nějaký kluziště Dobré ránko jj, nemá to cenu, bo všude je břečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 no tak ja sem oskrabal, zametl chodnik pred barakem a hura do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 spravne, kdo je v praci at zarve trikrat hura ja rvat nebudu ale sedim tu taky. jinak to ze v praze je kalamita pri kazdym snehu je velmi lehko vysvetlitelny - je tu moc aut na malym miste. to se jinde asi jen tak nestane, kor kdyz autobusy jezdej na celorocnich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Krásné bílé dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 hurá hurá hurá ahoj lorrinnko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 bré dopoledne vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky