Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Uff, tak to bude opravdu RANEC, pry zatim delaj specialne pro VW group, ale kdyz vemu, ze "obyc" KONI FSD stojej 14-18k, tak tohle bude 3x tolik. To uz by byl lepsi elektronickej Maxtrac za shede :palec2:

<_<

Vloženo
jasně, že dělám jen do 17:00

jinak už mám nakoupeno na večer...bude se podávat metaxa šampus taky bude...taťka by si to tak přál...

spíďák...to víš musím ;)

a ze jsem tak msely,cipak se zivis ?

pracuju pro Radio Svobodná Evropa ;) ...takový to buřičský rádio proti totalitnám režimům

zajimave.Takze buric :D

Vloženo

Já měl vepřovej šniclík přes kopírák(2ks). jó kuchaři o sobě dali vědět,když už musíme smrdět v práci. Jo německý důchodce přijel slavit silvestra a zavzpomínat na staré dobré časy v Čechách a na Moravě ( v 45. s Adolfem).Ale snad už půjdu domů. Tak všechno nej do nového roku 2007. Honza-Ororo -_--_--_-

Vloženo
Já měl vepřovej šniclík přes kopírák(2ks). jó kuchaři o sobě dali vědět,když už musíme smrdět v práci. Jo německý důchodce přijel slavit silvestra a zavzpomínat na staré dobré časy v Čechách a na Moravě ( v 45. s Adolfem).Ale snad už půjdu domů. Tak všechno nej do nového roku 2007. Honza-Ororo -_--_--_-

tobe taky vsechno nejlepsi a vsem ostatnim samo taky, my jdem chystat muziku na sparku a takove ty drobnosti :)

Vloženo

teď jsem rozeslal novoročenky a přišla mi odpověď:

Tobě taky vše nej z Dubaje do nového roku

no nevím jestli moje nej bude tak moc NEj :D

Vloženo
teď jsem rozeslal novoročenky a přišla mi odpověď:

Tobě taky vše nej z Dubaje do nového roku

no nevím jestli moje nej bude tak moc NEj :D

Chajzlé :D Do Dubaje posíláíš a do Štramberka ni,smrade ti to spočítám fuck:D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...