FOX Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Semi:číslo uloženo Ok ozvu se až tam pojedu Ouki douki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Jejda rohatej Ahojky Semi,no jo občas sem nakouknu aby ste byli pod dohledem budliky budliky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Jejda rohatej Ahojky Semi,no jo občas sem nakouknu aby ste byli pod dohledem budliky budliky Tak to jo ale budliky toho se nebojim A jak se mame pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 hu a jsem opět tu Jejda rohatej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Dobré ráno. CO se děje? Taky nikdo není čago belo peto jak je v Bolce No konečně tu někdo je V Bolce pohoda, ráno mlha a teď nevím. Co ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Tak to jo ale budliky toho se nebojim A jak se mame pane řekl bych že velmi dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Zdar, jsem z5 Vozidlo mám celé vyservisované, jede jako ďábel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Zdar, jsem z5 Vozidlo mám celé vyservisované, jede jako ďábel Tak to jsou dobré zprávy, zdar sósede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Zdar, jsem z5 Vozidlo mám celé vyservisované, jede jako ďábel Tak to jsou dobré zprávy, zdar sósede Zdarec palec do Brna pane Japak se dnes máme? hokníme hokníme?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Zdarec palec do Brna pane Japak se dnes máme? hokníme hokníme?? no jistěééé se jurčitě ptáš jen proto,že máš volno co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 no jistěééé se jurčitě ptáš jen proto,že máš volno co? no jistěěéééé ale od pondělka už jdu zase fachat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 ale od pondělka už jdu zase fachat to je dobře musí být přísnost na chudé lid žádný dlóhý flákání aby jsi nezvlčil bvy sme mohli udělat ale nějaké ten místní srazík i třeba v týdnu jen tak na kus řeči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 to je dobře musí být přísnost na chudé lid žádný dlóhý flákání aby jsi nezvlčil bvy sme mohli udělat ale nějaké ten místní srazík i třeba v týdnu jen tak na kus řeči se moc neraduj panáčku, od 8/9 startuju další 14ti denní dovolenou proti místnímu srazíku nemám žádných námitek, ale pokud budu pracovati, tak to nepadá v úvahu, bo jsem z práce doma až kolem 18.30 a to už se mi nikam nesce (a navíc ještě ten přírůstek v rodině-musím se jim taky trochen věnovat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 su tu zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 su tu zase a jeje sem čekal že se chytneš víc za jazyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 se moc neraduj panáčku, od 8/9 startuju další 14ti denní dovolenou proti místnímu srazíku nemám žádných námitek, ale pokud budu pracovati, tak to nepadá v úvahu, bo jsem z práce doma až kolem 18.30 a to už se mi nikam nesce (a navíc ještě ten přírůstek v rodině-musím se jim taky trochen věnovat) Tak to si obojí užij já si možná taky udělám volníčko, záleží na tom jak rychle změním job Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 v kliiidu, sem dobre pokecala, a odpo jedu na navstevu nicmene ted sem tu mela kamosku ktera ma averzi na lidi tak cekam az se vrati od lekare... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 v kliiidu, sem dobre pokecala, a odpo jedu na navstevu nicmene ted sem tu mela kamosku ktera ma averzi na lidi tak cekam az se vrati od lekare... a safra averzi? co se jí přihodilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 pracuje uz par let na letisti a lidi ji tak vydeptali, ze chudina ma co delat aby byla v pohode kdyz jde po meste a nemela z teho nervy hold profesni deformace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 pracuje uz par let na letisti a lidi ji tak vydeptali, ze chudina ma co delat aby byla v pohode kdyz jde po meste a nemela z teho nervy hold profesni deformace... Tak to je nářez, při takové práci se ani nedivím , tam se setká s kdečím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 jj, je dost vyrizena, ale snad se z toho brzo dostane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 asi málo chlastá lol -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 asi málo chlastá lol -_- tim to nebude zdraviiim bady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Ahojky Kačko -_- já bych řekl, že bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 ona jani ted ujizdi na cervenem vinu ale faktem je ze penivy mok to neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky