FRANK Vloženo 17. Srpen 2006 Vloženo 17. Srpen 2006 se ti nedivim, takova pekna holcina a co prcek, jak ten snasi to ze maminka je pryc?? Jsem mu to politicky vysvětlil takže celkem v pohodě, ale už je mu smutno... On je teď na prázdninách u babičky, ale kdykoliv se tam stavím, nebo zavolám, tak se mě ptá, když už pojedeme pro maminku s miminkem
Host Katka Vloženo 17. Srpen 2006 Vloženo 17. Srpen 2006 to je fajn, ze se pta - kamoska mela druhe mimco v domacnosti, kde to prvni ditko nebylo vubec z nej nadsene tohle moc politicky nevysvetlis - proste je to dalsi vetrelec v jeho pokoji to rikal Kubik na Valus
FRANK Vloženo 17. Srpen 2006 Vloženo 17. Srpen 2006 to je fajn, ze se pta - kamoska mela druhe mimco v domacnosti, kde to prvni ditko nebylo vubec z nej nadsene tohle moc politicky nevysvetlis - proste je to dalsi vetrelec v jeho pokoji to rikal Kubik na Valus no Domča se fakt těší hned jak moji začalo růst bříško, tak jsme ho začali tak nějak připravovat.... dobré bylo, když jsme byli v úterý v porodnici na návštěvě, tak tam byla i tchýně se švagrovou a nikdo si malou nesměl vzít do náručí, jenom maminka říkal jim: vy si ju můžete jenom pohladit
Host Katka Vloženo 17. Srpen 2006 Vloženo 17. Srpen 2006 jde videt, ze ji ma hooodne rad Franku idem spat, neb zitra mam jeste nejaky vyrizovani - dobrou noc a at si ty dve holciny uz zitra privezes do sveho
FRANK Vloženo 17. Srpen 2006 Vloženo 17. Srpen 2006 jde videt, ze ji ma hooodne rad Franku idem spat, neb zitra mam jeste nejaky vyrizovani - dobrou noc a at si ty dve holciny uz zitra privezes do sveho mno doufám, že jo dobrou Kači, dobrou
FRANK Vloženo 17. Srpen 2006 Vloženo 17. Srpen 2006 mno doufám, že jo dobrou Kači, dobrou pa pa pa pa
baurak Vloženo 18. Srpen 2006 Vloženo 18. Srpen 2006 pohoda jazz tak to má bejt , valím do sprchy to uz mam za sebou
Vaša Vloženo 18. Srpen 2006 Vloženo 18. Srpen 2006 3 uživatelé dnes slaví narozeniny AlesTDI(19) , Borg(31) , manolo(20) Takže ať žije Devil
Semi 108 Vloženo 18. Srpen 2006 Vloženo 18. Srpen 2006 bré ráno hoši zdarec pane ZDAR pane Písek zrušen nikam se nejede
baurak Vloženo 18. Srpen 2006 Vloženo 18. Srpen 2006 bré ráno hoši zdarec pane ZDAR pane Písek zrušen nikam se nejede videl jsem ahoj jiri
Doporučené příspěvky