Martan Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Kua všichni spíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Dobré ránko vespolek vstávat a cvičit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 dyt uz je temer poledne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 pro někoho ráno. já teda ted vstával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 pro někoho ráno. já teda ted vstával takze jako vecer budes mit poledne, jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 pro někoho ráno. já teda ted vstával takze jako vecer budes mit poledne, jo?? večer bude normálně večer.poledne přeskočím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 tak to se osidis o obed... ja teda nepreskakuju, jen zkracuju doby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 pro někoho ráno. já teda ted vstával no já taky před chvílí vylez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 tak to se osidis o obed... ja teda nepreskakuju, jen zkracuju doby no ten kdo jí jednou denně se neošidí o nic ráno začnš večer skončí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 ahoooj ahojky Káťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Jen se zastavuji abych pozdravil !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 vy doma nemate zvirectvo, ktere vas budi, ze zdarec Radku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 pro někoho ráno. já teda ted vstával tak to je v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Jen se zastavuji abych pozdravil !!! to jsi strasne moc hodny tez zdravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 vy doma nemate zvirectvo, ktere vas budi, ze zdarec Radku no zvěře je hromadu která budí, ale občas nemá úspěch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Dobré poledne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Jen se zastavuji abych pozdravil !!! No zdaar, tak zas jeď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Dobré poledne.... hojiiik jak bylo vceeera? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Dobré poledne.... dobré dobré .... ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 (editace) Dobré poledne.... hojiiik jak bylo vceeera? Pohoda sluníčko, ani nebyl moc vítr, vzhledem k malé účasti OC, jsme se nějak rozdělili a už jsem pak potkal jen 2x pana presidenta s přítelkyní a viděl jsem auta Krysarre, Bauíího /kterého sem nevědomky vyfotil/ a toho člověka s tou stříbrnou oktou se zelenym podvícením co byl v chabrech. Takže sem si udělal kolečko po letišti okoukal nafotil a když mi došla baterka tak sem ve 4 jel domu se spotřebou 6,6l k dálnici. Ve finále 7,0. Editováno: 27. Srpen 2006, autor: Fugenbunt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Dobré poledne.... dobré dobré .... ránko Jak to "šlape" v brně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Nazdar Kdo byl v mimoni (i ten kdo nebyl) kouněte na http://www.mimonskevalky.xf.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Dobré poledne.... hojiiik jak bylo vceeera? Pohoda sluníčko, ani nebyl moc vítr, vzhledem k malé účasti OC, jsme se nějak rozdělili a už jsem pak potkal jen 2x pana presidenta s přítelkyní a viděl jsem auta Krysarre, Bauíího /kterého sem nevědomky vyfotil/ a toho člověka s tou stříbrnou oktou se zelenym podvícením co byl v chabrech. Takže sem si udělal kolečko po letišti okoukal nafotil a když mi došla baterka tak sem ve 4 jel domu se spotřebou 6,6l k dálnici. Ve finále 7,0. Taky zdravim Ucast byla nakonec fakt miziva, ja sem sice nepotkal Vitta a Bauiho, i kdyz jsem s tim nejak pocital, ale jinaxem napocital jen 5 vcetne nas. Tmavemodrou Octu v libovkach, ted nevim, jak se jmenuje majitel, ale je to ta hodne predelana, ja, pak nejaka tmave modra combi (jestli mas kombi, asi Tvoje), no a pak Skodik a pri odjezdu jel proti me asi Jaster, ale to nevim jiste. Jinak akce povedene, jen malo libovek, navsteva slusna, pocasi uslo, na to, ze vsude jinde chcalo, tak tam az k veceru. Bouracek hafo, cestou tam to naproti nam poslal manik s Fabkou do svodidel, kdyz sme byli na jeho urovni, kousek od baraku na sjezdu na Sporilov kamion na boku, bouracka i v Mimoni u vyjezdu, vlastne dve. No, atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky