Michal Srna Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Ahoj, je možné nějak přes GSM III systém připojit oba telefony současně k bluetooth tak, aby jeden sloužil jako telefon na handsfree a druhý pouze na přehrávání hudby? Případně jak na to. Obě zařízení mám přidané, ale aktivní se mi podařilo nastavit vždy jen jedno. Díky za radu! Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Ne, umi pouze jedno aktivni zarizeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Srna Vloženo 24. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Tak jsem uz zjistil ze umi, jedno zarizeni muze streamovat hudbu pres BT a druhe funguje jako mobilni telefon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 přesně tak, jde to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Pokud je to tak, tak se omlouvam za mylnou informaci. Ja jsem to zkousel a neslo mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barborik.m Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Umí tato jednotka komunikovat i s octou pred faceliftem r.v. 2007, Mám na mysli maxidot, zvedání hovorů na volantu a komunikace s columbusem. Popř její číslo ? Díky pánové :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.