Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

právě jsem zažádal o testovací jízdu v novém superbu http://skoda.tukas.cz/nove-vozy/novy-superb a už se nemůžu dočkat. Jeli jste s nimi už někdo? Jak dlouho jste na jízdu čekali? Zatím to vypadá, že všude mají docela plno...

• 4 týdny později...

ahoj já s ním jel.Objednal jsem se u auto Heller a za dva dny jsem byl na řadě.Pak jsem měl možnost ho ještě vyzkoušet na dnech škofin v Příbrami a opět paráda.Nemůžu si to vynachválit.Podle mě se to škodovce povedlo.Krásné autíčko

Tak já byl 6.6.2015 na zahajení prodeje v Prostějově a taky spokojenost.Byl to 2.0 TDI 140 kW DSG Style s hodně dobrou výbavou.-ACC,DCC,virtuální pedál,hlídání mrtvého úhlu,zadní kamera,aut.parkování,atd.

Víťo a s jakou jsi jel motorizací? Je možnost si vybrat?

nene měli taky 140kW a byl to Laurin a Klement.Plná nálož.

• 2 týdny později...

Víťo a jak to probíhalo? Jel s Tebou i prodejce, jak dlouho jsi jezdil a kolik km si najel?

• 1 měsíc později...

Já jsem jel dvakrát, jednou 2.0 TDI 140 kW, podruhé 2.0 TSI 162 kW. Oba L&K. TDI bylo k dispozici hned během návštěvy showroomu v Praze, na TSI jsem musel čekat a pak jet do MB. V obou případech to bylo asi 20 km jízdy a v obou případech seděl na sedadle spolujezdce prodejce (plus další dva mnou přizvaní spolucestující na zadních sedadlech).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.