Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
Vloženo

ahoj já s ním jel.Objednal jsem se u auto Heller a za dva dny jsem byl na řadě.Pak jsem měl možnost ho ještě vyzkoušet na dnech škofin v Příbrami a opět paráda.Nemůžu si to vynachválit.Podle mě se to škodovce povedlo.Krásné autíčko

Vloženo

Tak já byl 6.6.2015 na zahajení prodeje v Prostějově a taky spokojenost.Byl to 2.0 TDI 140 kW DSG Style s hodně dobrou výbavou.-ACC,DCC,virtuální pedál,hlídání mrtvého úhlu,zadní kamera,aut.parkování,atd.

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Já jsem jel dvakrát, jednou 2.0 TDI 140 kW, podruhé 2.0 TSI 162 kW. Oba L&K. TDI bylo k dispozici hned během návštěvy showroomu v Praze, na TSI jsem musel čekat a pak jet do MB. V obou případech to bylo asi 20 km jízdy a v obou případech seděl na sedadle spolujezdce prodejce (plus další dva mnou přizvaní spolucestující na zadních sedadlech).

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...