Frantisek28 Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Zdravím, právě jsem zažádal o testovací jízdu v novém superbu http://skoda.tukas.cz/nove-vozy/novy-superb a už se nemůžu dočkat. Jeli jste s nimi už někdo? Jak dlouho jste na jízdu čekali? Zatím to vypadá, že všude mají docela plno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 ahoj já s ním jel.Objednal jsem se u auto Heller a za dva dny jsem byl na řadě.Pak jsem měl možnost ho ještě vyzkoušet na dnech škofin v Příbrami a opět paráda.Nemůžu si to vynachválit.Podle mě se to škodovce povedlo.Krásné autíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Tak já byl 6.6.2015 na zahajení prodeje v Prostějově a taky spokojenost.Byl to 2.0 TDI 140 kW DSG Style s hodně dobrou výbavou.-ACC,DCC,virtuální pedál,hlídání mrtvého úhlu,zadní kamera,aut.parkování,atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Víťo a s jakou jsi jel motorizací? Je možnost si vybrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 nene měli taky 140kW a byl to Laurin a Klement.Plná nálož. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Víťo a jak to probíhalo? Jel s Tebou i prodejce, jak dlouho jsi jezdil a kolik km si najel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperbIII Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Já jsem jel dvakrát, jednou 2.0 TDI 140 kW, podruhé 2.0 TSI 162 kW. Oba L&K. TDI bylo k dispozici hned během návštěvy showroomu v Praze, na TSI jsem musel čekat a pak jet do MB. V obou případech to bylo asi 20 km jízdy a v obou případech seděl na sedadle spolujezdce prodejce (plus další dva mnou přizvaní spolucestující na zadních sedadlech). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.