stivinek Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 Dobrý den, koupil jsem Octavii a v ní je systém handsfree vw touch phone kit music. Podle toho co jsem našel na webu by to nemusela být úplně beznadějná hovadina. Nicméně to pravděpodobně nemá aktuální software a zajímalo by mě jestli se s tím náhodou někdo nesetkal a neví jak postupovat při zprovoznění. Při nastartování se krabička s handsfree rozsvítí a na ní se píše, že mam vložit pendrive se softwarem. Našel jsem dokonce aktualizaci na internetu ke stažení, ale nerozumím jak ji mám nahrát, aby vše fungovalo. V autě nemám konektor USB ani v krabičce handsfree Není žádný slot na připojení čehokoliv. Dá se to vůbec udělat svépomocí nebo musím do autorizovaného servisu? Btw.u známého v servisu audi jsem nepochodil s tím, že to nikdy neviděl. Děkuji za jakoukoli radu. Stivinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.