Publikováno Březen 1, 20178 r Zdravim vsechny, vyvijim si vlastni hw universalni ctecku zalozenou na klasickem ELM327 a BT komunikaci. Hledam nekoho velmi ochotneho, kdo by mi zde naspal nasledujici udaje u zahrateho dieseloveho motoru ... Obsah motoru/vykon: ??? Aktualni spotreba volnobeh: ??? [l/h] Udaj z vahy vzduchu MAF: ??? [g/s] Napeti lambda sondy: ??? [V] Tyto udaje jsou potrebne pro vypocitani aktualni spotreby u dieseloveho motoru. Co se tyce benzinu, tam mi mereni pracuje velmi dobre, ale vypocet pro diesel ma jiny algoritmus a potrebuji se od neceho odpichnout. Predem mockrat diky.
Březen 7, 20178 r Autor Studoval jsem problematiku vypoctu spotreby u dieselovych motoru a zjistil jsem, ze algoritmus zalozeny na vypoctu s lambda soundou je velice problematicky, protoze lambda sondu ma zanedbatelne mnozstvi dieselovych motoru.
Březen 7, 20178 r Autor Pokud by mel nekdo napad jak na vypocet spotreby pro diesel, byl bych samozrejme vdecen. Zatim hledam dalsi cestu jak na to. Informace z vahy vzduchu jsou klicove, ale jsou zapotrebi pro vypocet dalsi hodnoty, otazkou ovsem je jake. Jestli to nekoho zajima s cim si momentalne hraji, tak davam pro ilustraci foto.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.