MartinM_2013 Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Zdravim vsechny, vyvijim si vlastni hw universalni ctecku zalozenou na klasickem ELM327 a BT komunikaci. Hledam nekoho velmi ochotneho, kdo by mi zde naspal nasledujici udaje u zahrateho dieseloveho motoru ... Obsah motoru/vykon: ??? Aktualni spotreba volnobeh: ??? [l/h] Udaj z vahy vzduchu MAF: ??? [g/s] Napeti lambda sondy: ??? [V] Tyto udaje jsou potrebne pro vypocitani aktualni spotreby u dieseloveho motoru. Co se tyce benzinu, tam mi mereni pracuje velmi dobre, ale vypocet pro diesel ma jiny algoritmus a potrebuji se od neceho odpichnout. Predem mockrat diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinM_2013 Vloženo 7. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 Studoval jsem problematiku vypoctu spotreby u dieselovych motoru a zjistil jsem, ze algoritmus zalozeny na vypoctu s lambda soundou je velice problematicky, protoze lambda sondu ma zanedbatelne mnozstvi dieselovych motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinM_2013 Vloženo 7. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 Pokud by mel nekdo napad jak na vypocet spotreby pro diesel, byl bych samozrejme vdecen. Zatim hledam dalsi cestu jak na to. Informace z vahy vzduchu jsou klicove, ale jsou zapotrebi pro vypocet dalsi hodnoty, otazkou ovsem je jake. Jestli to nekoho zajima s cim si momentalne hraji, tak davam pro ilustraci foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.