Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Noo,abych si to nedal nalakovat za 3 petky a pak mi v pojistovne nerekli,ze mi to nedaji....

Daj ti to, prostě půjdeš tam sfotěj ti to, a jedeš do lakovny, tam se dohodneš s lakýrou at ti napíše co všechno lakoval a at ti tam klidně rozpiše cenu a zaneš to do pojištovny.. A ty ti do 5 dnů pošlou prachy :D .. Po zimě totiž taky plánuju novej lak, nejlíp dvoubarevnej, takže se připravuju :D

Vloženo

jak pise JaKr spoluucast 5% minimalne vsak 5000,- takze kdyz to bude do 100000 tak porad zaplatis stejnou castku u spoluucasti 10% je to minimalne 10000 ;)

Kdyz si to s pojistovnou vyridis sam, tak cekas cca tyden na prachy a kdyz to vyrizuje servis, tak ti auto vydaji az po zaslani kryciho dopisu a to si pockas, pac to zdrzujou jak to jde, musi se to porad popohanet. Ja jim tam volal snad 5x dene a porad otravoval :D

Vloženo
Na havarijku a nechat prelakovat.

Asi tak.Ale mam strach z těch dvou barev.

Nj lidi sou pěkný svině, ale jinak vůbec neměj strach, bejt tebou, tak toho ještě využiju a dám novej a jinej lak.. Na pojištovně už to pak nechtěj vidět až to máš hotový, ukážeš fakturu a je to, takže pokud máš malou spoluúčast tak bych byl vysmátej a byl bych rád za novej lak ;) Spousta lidí to takhle dělá...

Na druhou stranu máš pravdu.Tahle myšlenka mi taky proběhla hlavou.

Vloženo

Tak to je mazec!!! :wallbash::wallbash::wallbash:

Za tohle bych toho člověka tahal přivázanýho na kurtě za autem dokud by nechcíp!!!

Je to jedna z věcí který se moc bojím, lidi jsou svině!!! Není proti tomu obrana a to je to nejhorší! kol8

FOX: držím palce ať ti to co nejlépe dopadne s opravou!

Vloženo
přesně tak jak píše cannon pokud se platí havarijka tak by to mělo jít z toho já mám třeba spoluúčast jen 1% ;)

Cozee ? ty vado co mas za pijisteni?

No musi mit za rok ale ranec, pri tak nizky spoluucasti...

Vloženo

Ty si musel nekoho strasne nasrat, nebo je to lidka blbost, ci lidska a to je to nejhorsi - zavist? Vim jak ti asi ted je... Znam to osobne! ;)

2Kocht - mam take jen 1% spoluucast, minimalne 1000,- a je to CP!

Vloženo (editace)
:angry:  :angry:  a mě se ta tvoje kombinace moc líbila  :palec2:  lišáku,kde ti kdo udělal,snad né u vás  :o

No udělali mi to mladý před barákem.Ona to má na autě taky.Ale už dřív. :(

Rád bych tu kombinaci zachoval.Ale zatim z toho mam hlavu v pejru co s tim.Sem z toho na prášky.

Editováno: , autor: FOX
Vloženo
:angry:  :angry:  a mě se ta tvoje kombinace moc líbila  :palec2:  lišáku,kde ti kdo udělal,snad né u vás  :o

Rád bych tu kombinaci zachoval.Ale zatim z toho mam hlavu v pejru co s tim.Sem z toho na prášky.

:o to je síla,když už i u vás :disgust::disgust:

Vloženo
přesně tak jak píše cannon pokud se platí havarijka tak by to mělo jít z toho já mám třeba spoluúčast jen 1% ;)

Cozee ? ty vado co mas za pijisteni?

No musi mit za rok ale ranec, pri tak nizky spoluucasti...

přesně jako Davon je to u ČP no platím měsíčně i s povinným ručení 1400 Kč... -_- je jasný,že kdybych to platil jednou ročně tak to bude o trochu mín, ale těch 1400 se měsíčně dá v poho ;)

Vloženo

tak to je cílený a nedivil bych se, kdyby ti to po laku opět ta svině udělala.

Vloženo

Tak adsi přejdu taky k ČP a dám si u nich taky to za 1400 měsíčně, to je výhodný.., já platím u alianzu za pos*anou 1.6 povinný a to i s něakým bonusem 8200Kč, toje skoro jak za něakej V12 :angry:

Vloženo

tak to je cílený a nedivil bych se, kdyby ti to po laku opět ta svině udělala.

Toho se nejvíc bojim

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...