kocht Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Noo,abych si to nedal nalakovat za 3 petky a pak mi v pojistovne nerekli,ze mi to nedaji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 jo, ale většinou je daná min. částka, obvykle 5.000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 zabit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Noo,abych si to nedal nalakovat za 3 petky a pak mi v pojistovne nerekli,ze mi to nedaji.... Daj ti to, prostě půjdeš tam sfotěj ti to, a jedeš do lakovny, tam se dohodneš s lakýrou at ti napíše co všechno lakoval a at ti tam klidně rozpiše cenu a zaneš to do pojištovny.. A ty ti do 5 dnů pošlou prachy .. Po zimě totiž taky plánuju novej lak, nejlíp dvoubarevnej, takže se připravuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 jak pise JaKr spoluucast 5% minimalne vsak 5000,- takze kdyz to bude do 100000 tak porad zaplatis stejnou castku u spoluucasti 10% je to minimalne 10000 Kdyz si to s pojistovnou vyridis sam, tak cekas cca tyden na prachy a kdyz to vyrizuje servis, tak ti auto vydaji az po zaslani kryciho dopisu a to si pockas, pac to zdrzujou jak to jde, musi se to porad popohanet. Ja jim tam volal snad 5x dene a porad otravoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Aha,takze to zase tak jednoduchy nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 3. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Na havarijku a nechat prelakovat. Asi tak.Ale mam strach z těch dvou barev. Nj lidi sou pěkný svině, ale jinak vůbec neměj strach, bejt tebou, tak toho ještě využiju a dám novej a jinej lak.. Na pojištovně už to pak nechtěj vidět až to máš hotový, ukážeš fakturu a je to, takže pokud máš malou spoluúčast tak bych byl vysmátej a byl bych rád za novej lak Spousta lidí to takhle dělá... Na druhou stranu máš pravdu.Tahle myšlenka mi taky proběhla hlavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 přesně tak jak píše cannon pokud se platí havarijka tak by to mělo jít z toho já mám třeba spoluúčast jen 1% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 kuwa upřimnou soustrast....nějaká ku*da zasranááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Tak to je mazec!!! Za tohle bych toho člověka tahal přivázanýho na kurtě za autem dokud by nechcíp!!! Je to jedna z věcí který se moc bojím, lidi jsou svině!!! Není proti tomu obrana a to je to nejhorší! FOX: držím palce ať ti to co nejlépe dopadne s opravou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 přesně tak jak píše cannon pokud se platí havarijka tak by to mělo jít z toho já mám třeba spoluúčast jen 1% Cozee ? ty vado co mas za pijisteni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 přesně tak jak píše cannon pokud se platí havarijka tak by to mělo jít z toho já mám třeba spoluúčast jen 1% Cozee ? ty vado co mas za pijisteni? No musi mit za rok ale ranec, pri tak nizky spoluucasti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 lidi jsou mrdky..co jineho k tomu dodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Ty si musel nekoho strasne nasrat, nebo je to lidka blbost, ci lidska a to je to nejhorsi - zavist? Vim jak ti asi ted je... Znam to osobne! 2Kocht - mam take jen 1% spoluucast, minimalne 1000,- a je to CP! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 a mě se ta tvoje kombinace moc líbila lišáku,kde ti kdo udělal,snad né u vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 (editace) a mě se ta tvoje kombinace moc líbila lišáku,kde ti kdo udělal,snad né u vás No udělali mi to mladý před barákem.Ona to má na autě taky.Ale už dřív. Rád bych tu kombinaci zachoval.Ale zatim z toho mam hlavu v pejru co s tim.Sem z toho na prášky. Editováno: 4. Říjen 2006, autor: FOX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 a mě se ta tvoje kombinace moc líbila lišáku,kde ti kdo udělal,snad né u vás No udělali mi to mladý před barákem.Ona to má na autě taky.Ale už dřív. Rád bych tu kombinaci zachoval.Ale zatim z toho mam hlavu v pejru co s tim.Sem z toho na prášky. to je síla,když už i u vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 pěkná kombinace, to bych vytek zmr* i zasraný !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 přesně tak jak píše cannon pokud se platí havarijka tak by to mělo jít z toho já mám třeba spoluúčast jen 1% Cozee ? ty vado co mas za pijisteni? No musi mit za rok ale ranec, pri tak nizky spoluucasti... přesně jako Davon je to u ČP no platím měsíčně i s povinným ručení 1400 Kč... je jasný,že kdybych to platil jednou ročně tak to bude o trochu mín, ale těch 1400 se měsíčně dá v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 a mě se ta tvoje kombinace moc líbila lišáku,kde ti kdo udělal,snad né u vás No udělali mi to mladý před barákem.Ona to má na autě taky.Ale už dřív. Rád bych tu kombinaci zachoval.Ale zatim z toho mam hlavu v pejru co s tim.Sem z toho na prášky. tak to je cílený a nedivil bych se, kdyby ti to po laku opět ta svině udělala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Tak adsi přejdu taky k ČP a dám si u nich taky to za 1400 měsíčně, to je výhodný.., já platím u alianzu za pos*anou 1.6 povinný a to i s něakým bonusem 8200Kč, toje skoro jak za něakej V12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 a mě se ta tvoje kombinace moc líbila lišáku,kde ti kdo udělal,snad né u vás No udělali mi to mladý před barákem.Ona to má na autě taky.Ale už dřív. Rád bych tu kombinaci zachoval.Ale zatim z toho mam hlavu v pejru co s tim.Sem z toho na prášky. tak to je cílený a nedivil bych se, kdyby ti to po laku opět ta svině udělala. Toho se nejvíc bojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 mam kooperativu a zatim zaplatili vsechno super a docela rychle. spoluucast mam 5% ale mam pojisteny snad uplne vsechno tak mi to dela asi 28000 rocne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 ja si to taky planuju obejit klicem, akorat me sere ze strechu asi neporesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.