Říjen 3, 200618 r Noo,abych si to nedal nalakovat za 3 petky a pak mi v pojistovne nerekli,ze mi to nedaji....
Říjen 3, 200618 r Noo,abych si to nedal nalakovat za 3 petky a pak mi v pojistovne nerekli,ze mi to nedaji.... Daj ti to, prostě půjdeš tam sfotěj ti to, a jedeš do lakovny, tam se dohodneš s lakýrou at ti napíše co všechno lakoval a at ti tam klidně rozpiše cenu a zaneš to do pojištovny.. A ty ti do 5 dnů pošlou prachy .. Po zimě totiž taky plánuju novej lak, nejlíp dvoubarevnej, takže se připravuju
Říjen 3, 200618 r jak pise JaKr spoluucast 5% minimalne vsak 5000,- takze kdyz to bude do 100000 tak porad zaplatis stejnou castku u spoluucasti 10% je to minimalne 10000 Kdyz si to s pojistovnou vyridis sam, tak cekas cca tyden na prachy a kdyz to vyrizuje servis, tak ti auto vydaji az po zaslani kryciho dopisu a to si pockas, pac to zdrzujou jak to jde, musi se to porad popohanet. Ja jim tam volal snad 5x dene a porad otravoval
Říjen 3, 200618 r Autor Na havarijku a nechat prelakovat. Asi tak.Ale mam strach z těch dvou barev. Nj lidi sou pěkný svině, ale jinak vůbec neměj strach, bejt tebou, tak toho ještě využiju a dám novej a jinej lak.. Na pojištovně už to pak nechtěj vidět až to máš hotový, ukážeš fakturu a je to, takže pokud máš malou spoluúčast tak bych byl vysmátej a byl bych rád za novej lak Spousta lidí to takhle dělá... Na druhou stranu máš pravdu.Tahle myšlenka mi taky proběhla hlavou.
Říjen 3, 200618 r přesně tak jak píše cannon pokud se platí havarijka tak by to mělo jít z toho já mám třeba spoluúčast jen 1%
Říjen 3, 200618 r Tak to je mazec!!! Za tohle bych toho člověka tahal přivázanýho na kurtě za autem dokud by nechcíp!!! Je to jedna z věcí který se moc bojím, lidi jsou svině!!! Není proti tomu obrana a to je to nejhorší! FOX: držím palce ať ti to co nejlépe dopadne s opravou!
Říjen 3, 200618 r přesně tak jak píše cannon pokud se platí havarijka tak by to mělo jít z toho já mám třeba spoluúčast jen 1% Cozee ? ty vado co mas za pijisteni?
Říjen 3, 200618 r přesně tak jak píše cannon pokud se platí havarijka tak by to mělo jít z toho já mám třeba spoluúčast jen 1% Cozee ? ty vado co mas za pijisteni? No musi mit za rok ale ranec, pri tak nizky spoluucasti...
Říjen 4, 200618 r Ty si musel nekoho strasne nasrat, nebo je to lidka blbost, ci lidska a to je to nejhorsi - zavist? Vim jak ti asi ted je... Znam to osobne! 2Kocht - mam take jen 1% spoluucast, minimalne 1000,- a je to CP!
Říjen 4, 200618 r Autor a mě se ta tvoje kombinace moc líbila lišáku,kde ti kdo udělal,snad né u vás No udělali mi to mladý před barákem.Ona to má na autě taky.Ale už dřív. Rád bych tu kombinaci zachoval.Ale zatim z toho mam hlavu v pejru co s tim.Sem z toho na prášky. Upraveno Říjen 4, 200618 r od FOX
Říjen 4, 200618 r a mě se ta tvoje kombinace moc líbila lišáku,kde ti kdo udělal,snad né u vás No udělali mi to mladý před barákem.Ona to má na autě taky.Ale už dřív. Rád bych tu kombinaci zachoval.Ale zatim z toho mam hlavu v pejru co s tim.Sem z toho na prášky. to je síla,když už i u vás
Říjen 4, 200618 r přesně tak jak píše cannon pokud se platí havarijka tak by to mělo jít z toho já mám třeba spoluúčast jen 1% Cozee ? ty vado co mas za pijisteni? No musi mit za rok ale ranec, pri tak nizky spoluucasti... přesně jako Davon je to u ČP no platím měsíčně i s povinným ručení 1400 Kč... je jasný,že kdybych to platil jednou ročně tak to bude o trochu mín, ale těch 1400 se měsíčně dá v poho
Říjen 4, 200618 r a mě se ta tvoje kombinace moc líbila lišáku,kde ti kdo udělal,snad né u vás No udělali mi to mladý před barákem.Ona to má na autě taky.Ale už dřív. Rád bych tu kombinaci zachoval.Ale zatim z toho mam hlavu v pejru co s tim.Sem z toho na prášky. tak to je cílený a nedivil bych se, kdyby ti to po laku opět ta svině udělala.
Říjen 4, 200618 r Tak adsi přejdu taky k ČP a dám si u nich taky to za 1400 měsíčně, to je výhodný.., já platím u alianzu za pos*anou 1.6 povinný a to i s něakým bonusem 8200Kč, toje skoro jak za něakej V12
Říjen 4, 200618 r Autor a mě se ta tvoje kombinace moc líbila lišáku,kde ti kdo udělal,snad né u vás No udělali mi to mladý před barákem.Ona to má na autě taky.Ale už dřív. Rád bych tu kombinaci zachoval.Ale zatim z toho mam hlavu v pejru co s tim.Sem z toho na prášky. tak to je cílený a nedivil bych se, kdyby ti to po laku opět ta svině udělala. Toho se nejvíc bojim
Říjen 4, 200618 r mam kooperativu a zatim zaplatili vsechno super a docela rychle. spoluucast mam 5% ale mam pojisteny snad uplne vsechno tak mi to dela asi 28000 rocne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.