kocht Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 rad bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Nevěřím vlastním očím,fakt dobytek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Pěknej dacan kdo ti to provedl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robin Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Škoda, že nebola možnosť stretnúť týpkov pri odmontovávaní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Xenony by me nejak uz neprekvapily, ale naraznik??? To je moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Jak tu tak koukám, tak žijeme v divnym světě zlodějů a sprejerů, ta sanitka je odstrašující. Známému v HK ukradli v noci dveře z auta, dokonce rozebrali i sloupky, aby odpojili kable, zmetci. Mě už dvakrát zmizla anténa a to i na HF, jo a stěrače ani nepočítám. Je to děs a bude to asi horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 neskutecny martine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 no ty sis fakt nedělal kozy asi tak, to sem fakt nežral ukrást nárazník, přitom to není práce na chvilinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Kochtíku tak tohle je fakt moc Hovada za***ný!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 taky uz me to pekne sere,zase mam v prdeli klimu,chtel jsem to dat dohromady a ted tohle,to je zase 10 v hajzlu. a nejvetsi for je,ze nejlevnejsi na tom celym je ten naraznik,pak to je zase lak,ty mrizky,sroubky se mi budou taky shanet urcite easy a ten ovalnej plech,co je po stranach bude urcite taky chutovka,do toho vybehat zase novou znacku,kterou urcite taky nedostanu zadarmo. Kdyby tam ti curaci radsi zazvonili,mohl jsem jim dat cislo na naseho kamarada,kterej by jim ten nraznik v pohode sehnal..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 no tak to uz je moc tohle :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 sem to včera říkal garnymu a ten jen kroutil hlavou..a já když si mi volal jsem si myslel, že si ze mě děláš srandu aspon vím co hned nechám zapsat na pojistku až ho tam dám taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Hochu...tak to si delas prdel? Je tohleto vubec mozny?! To jako u vas na Kladne jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Hochu...tak to si delas prdel?Je tohleto vubec mozny?! To jako u vas na Kladne jo? ale muze dopredu dat lavicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Me o vikendu taky nekdo nacouval do zadniho narazniku....nastesti tam jen nechal stopu bravy narazkiku, takze jsem to chvili drel prstem a ted vse OK... Ale kloubouk dolu dolu pred tim, co Ti to udelal, jeho IQ je snad mensi nez dnesni teplota na Vysocine...pochopim, kdyz nekdo omylem nacouva, ale takovahle akce s jasnym umyslem...jenze takovej clovek se neda chytit...a kdyz...tak mu asi stejne nic nedokazes... :-( smutnej pohled na Tvoje auti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Hochu...tak to si delas prdel?Je tohleto vubec mozny?! To jako u vas na Kladne jo? ale muze dopredu dat lavicku To je fakt... a nohama napred.. A treba se mu na to napichne ten,co mu to udelal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Je to strašná představa jak jsou ty lidi zlý..Sekal bych ruce hajzlům a kdybych někoho takovýho potkal že objíždi auto klíčem tak bych se asi neznal a zmlátil ho do bezvědomi.Představa,že mi to udělaji na černé metalíze mě děsi ale asi se tomu nedá ubránit.Je to děsny chlape.Drž se.Roman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Fakt, nahodit "VOLNÝ STÝL" zblízka tým hajzlom !!! Zobrať násadu z lopaty a byť ho po ruke, dolámať mu ich !!! Ako dobre, že bývam v rodinnom dome... To je jedno, či u Vás, alebo u nás na Slovensku.... FUJ ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 (editace) Fakt, nahodit "VOLNÝ STÝL" zblízka tým hajzlom !!! Zobrať násadu z lopaty a byť ho po ruke, dolámať mu ich !!! Ako dobre, že bývam v rodinnom dome... To je jedno, či u Vás, alebo u nás na Slovensku.... FUJ ! Já souhlasím, jen bych začal s kladivem a prst po prstu bych mu roztříštil, potom zápěstí, loket a na konec rameno, no a aby si moc nemohl stěžovat, tak pro jistotu i horní a dolní čelist Pořád říkám, že jednoho dne zavládne samospráva a bude krev téct ulicí To je něco na mne. Ať sprejeři, zloději, feťáci, čmoudi a jiní, Jak šáhne na cizí věc už ho mlátit hlava nehlava, poškodí ti něco? Zase hlava nehlava mlátit a tak pořád do kola. Nemám rád arabský svět, ale to sekání rukou má svůj význam Editováno: 30. Duben 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Zdar Foxíku , mrkni na tyhle stránky http://tuning.zvyk.com/ firma Tuning Modřany - nabízejí tam i retušování pomocí airbrushe ..... zatím jsem je nezkoušel,ale klidně za zeptanou nic nedáš třeba Ti budou schopni pomoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Fakt, nahodit "VOLNÝ STÝL" zblízka tým hajzlom !!! Zobrať násadu z lopaty a byť ho po ruke, dolámať mu ich !!! Ako dobre, že bývam v rodinnom dome... To je jedno, či u Vás, alebo u nás na Slovensku.... FUJ ! Já souhlasím, jen bych začal s kladivem a prst po prstu bych mu roztříštil, potom zápěstí, loket a na konec rameno, no a aby si moc nemohl stěžovat, tak pro jistotu i horní a dolní čelist Pořád říkám, že jednoho dne zavládne samospráva a bude krev téct ulicí To je něco na mne. Ať sprejeři, zloději, feťáci, čmoudi a jiní, Jak šáhne na cizí věc už ho mlátit hlava nehlava, poškodí ti něco? Zase hlava nehlava mlátit a tak pořád do kola. Nemám rád arabský svět, ale to sekání rukou má svůj význam Presne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 2. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Zdar Foxíku , mrkni na tyhle stránky http://tuning.zvyk.com/ firma Tuning Modřany - nabízejí tam i retušování pomocí airbrushe ..... zatím jsem je nezkoušel,ale klidně za zeptanou nic nedáš třeba Ti budou schopni pomoci Jj díky Borgu.Cinknu jim tam.Jé na tej červenej koktě má ty samý světla jako já.Už sem mluvil i s autokotorem v Praglu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 2. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Kochte,no todle to už snad radši ani ne.Co se tady děje?Dyk tohle už neni normální.Fakt ruce useknout je málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 bohužel některý lidi jsou svině a sekat ruce to nestačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.