honza4x4 Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Nemáte někdo skušenosti s výmenou repro. u superba? potreboval bych vedet jake repro se do dveri vlezou- montazni rozmery atd... diky za radu Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Vyloupni rámeček a koukni se:) repro tam je 16,5 cm, ale hloubku nevim, chce to poměřit nebo změřit. Repro mám taky v plánu. Stačí ale jenom pořádný přední, na zadní se vyprdni. Třeba infinity nebo helix. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 hele vlezou se tam bez problému jakýkoliv 165mm repráky ja tam daval ground zero + komplet vytlumení dveří a hraje to supr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 A co když chcete vyměnit i kryt repráku?Jde to vůbec?Mám totiž levý kryt prasklý a ve škodovce mi řekli,že je to součást tapecirunku.A že pokud bych chtěl nový kryt,musel bych objednat celé tapícko.A cena je cca.5000kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Taky si myslím,že tam rámeček není, sundává se celej tapec tuším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Ten rámeček je vyndavycí a zas tam dací.. je tam ale špuntech a ty mají roztavený konce aby to nevypadlo tak proto je to u škoda auto jako jeden díl snad jedině vrakoviště.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 (editace) V každém VW servisu to mají jako náhradní díl, kupoval jsem na pasata stejný jako na superba za pár tuším 240,- za obě krytky. Přichytit to stačí tavnou pistolí. Editováno: 18. Říjen 2007, autor: kačer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 No myslím,že sundat tapec zas není tak těžký... Proč kupovat rámečky a něco tam natavovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Ono když vyndá ten poškozenej tak tam potom musí přichytit ten novej a jen tak tam nedrží!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 U poškozenýho je to jasný ... No lepší ho nezkoušet vydělávat, aby nepraskl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 No já byl ve škodovce u Hellera a tam mi právě řekli,že se krytky zvlášť koupit nedají.Ani to neměli v katalogu.Ale pokud to je tak jak říkáš,že by to ve vw mělo jít koupit,tak opět pojedu do Hellera,tentokrát do jiných dveří(s nápisem vw) a zkusím se zeptat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Tak vyzkoušej dveře VW tam je mají na 100% mám to vyzkoušené a ještě ti dají na výběr barvu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Tak vyzkoušej dveře VW tam je mají na 100% mám to vyzkoušené a ještě ti dají na výběr barvu!!! Tak kryt je objednán.Díky za tip.Krásná práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Hloubka stamdartních 16,5cm repro teda nevadí, je tam místa dost? Musím ty repro taky pořešit, jeden reprák začal chrastit a další k tomu asi nebudou mít daleko. Docela mě štve, že u toho origo sound systému se skoro nedají potlačit nejhlubší basy, korekce na rádiu (Rhapsody) jaksi regulují až vyžší basy. Na muj vkus je tam nějak přebassováno a na těch repro je to znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PutiN Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Ja by som sa chcel spytat ze tlmili ste to len asfaltom alebo aj penou ? a ked asfaltom tak komplet ten plech alebo stacilo to dat na nejake miesta okolo repro alebo tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.