Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Vyloupni rámeček a koukni se:) repro tam je 16,5 cm, ale hloubku nevim, chce to poměřit nebo změřit. Repro mám taky v plánu. Stačí ale jenom pořádný přední, na zadní se vyprdni. Třeba infinity nebo helix.

• o 3 týdny později...
  • o 11 měsíců později...
Vloženo

A co když chcete vyměnit i kryt repráku?Jde to vůbec?Mám totiž levý kryt prasklý a ve škodovce mi řekli,že je to součást tapecirunku.A že pokud bych chtěl nový kryt,musel bych objednat celé tapícko.A cena je cca.5000kč.

Vloženo

Ten rámeček je vyndavycí a zas tam dací.. je tam ale špuntech a ty mají roztavený konce aby to nevypadlo tak proto je to u škoda auto jako jeden díl :feve: snad jedině vrakoviště..

Vloženo (editace)

V každém VW servisu to mají jako náhradní díl, kupoval jsem na pasata stejný jako na superba za pár tuším 240,- za obě krytky.

Přichytit to stačí tavnou pistolí.

Editováno: , autor: kačer
Vloženo

No já byl ve škodovce u Hellera a tam mi právě řekli,že se krytky zvlášť koupit nedají.Ani to neměli v katalogu.Ale pokud to je tak jak říkáš,že by to ve vw mělo jít koupit,tak opět pojedu do Hellera,tentokrát do jiných dveří(s nápisem vw) a zkusím se zeptat.

• o 2 týdny později...
Vloženo
Tak vyzkoušej dveře VW tam je mají na 100% mám to vyzkoušené a ještě ti dají na výběr barvu!!!

Tak kryt je objednán.Díky za tip.Krásná práce. :palec2:

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Hloubka stamdartních 16,5cm repro teda nevadí, je tam místa dost?

Musím ty repro taky pořešit, jeden reprák začal chrastit a další k tomu asi nebudou mít daleko. Docela mě štve, že u toho origo sound systému se skoro nedají potlačit nejhlubší basy, korekce na rádiu (Rhapsody) jaksi regulují až vyžší basy. Na muj vkus je tam nějak přebassováno a na těch repro je to znát.

Vloženo

Ja by som sa chcel spytat ze tlmili ste to len asfaltom alebo aj penou ? a ked asfaltom tak komplet ten plech alebo stacilo to dat na nejake miesta okolo repro alebo tak ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...