Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nemáte někdo skušenosti s výmenou repro. u superba? potreboval bych vedet jake repro se do dveri vlezou- montazni rozmery atd... diky za radu Honza

Vyloupni rámeček a koukni se:) repro tam je 16,5 cm, ale hloubku nevim, chce to poměřit nebo změřit. Repro mám taky v plánu. Stačí ale jenom pořádný přední, na zadní se vyprdni. Třeba infinity nebo helix.

• 3 týdny později...

hele vlezou se tam bez problému jakýkoliv 165mm repráky ja tam daval ground zero + komplet vytlumení dveří a hraje to supr...

• 11 měsíců později...

A co když chcete vyměnit i kryt repráku?Jde to vůbec?Mám totiž levý kryt prasklý a ve škodovce mi řekli,že je to součást tapecirunku.A že pokud bych chtěl nový kryt,musel bych objednat celé tapícko.A cena je cca.5000kč.

Taky si myslím,že tam rámeček není, sundává se celej tapec tuším...

Ten rámeček je vyndavycí a zas tam dací.. je tam ale špuntech a ty mají roztavený konce aby to nevypadlo tak proto je to u škoda auto jako jeden díl :feve: snad jedině vrakoviště..

V každém VW servisu to mají jako náhradní díl, kupoval jsem na pasata stejný jako na superba za pár tuším 240,- za obě krytky.

Přichytit to stačí tavnou pistolí.

Upraveno od kačer

No myslím,že sundat tapec zas není tak těžký... Proč kupovat rámečky a něco tam natavovat..

Ono když vyndá ten poškozenej tak tam potom musí přichytit ten novej a jen tak tam nedrží!!!

U poškozenýho je to jasný ... No lepší ho nezkoušet vydělávat, aby nepraskl ;)

No já byl ve škodovce u Hellera a tam mi právě řekli,že se krytky zvlášť koupit nedají.Ani to neměli v katalogu.Ale pokud to je tak jak říkáš,že by to ve vw mělo jít koupit,tak opět pojedu do Hellera,tentokrát do jiných dveří(s nápisem vw) a zkusím se zeptat.

Tak vyzkoušej dveře VW tam je mají na 100% mám to vyzkoušené a ještě ti dají na výběr barvu!!!

• 2 týdny později...
Tak vyzkoušej dveře VW tam je mají na 100% mám to vyzkoušené a ještě ti dají na výběr barvu!!!

Tak kryt je objednán.Díky za tip.Krásná práce. :palec2:

• 5 měsíců později...

Hloubka stamdartních 16,5cm repro teda nevadí, je tam místa dost?

Musím ty repro taky pořešit, jeden reprák začal chrastit a další k tomu asi nebudou mít daleko. Docela mě štve, že u toho origo sound systému se skoro nedají potlačit nejhlubší basy, korekce na rádiu (Rhapsody) jaksi regulují až vyžší basy. Na muj vkus je tam nějak přebassováno a na těch repro je to znát.

Ja by som sa chcel spytat ze tlmili ste to len asfaltom alebo aj penou ? a ked asfaltom tak komplet ten plech alebo stacilo to dat na nejake miesta okolo repro alebo tak ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.