Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak bude zítra

u vás je led a nebo se učíš ťapat ??? :D

ne to mi na linu podjela moje "kuchyňská" židle a připadala sem si že dvě sekundy jsem jak ve stavu beztíže... když sem si uvědomila co se stalo, tak mi docvaklo, že se mě píchá v zádech a bolej mě nohy :smich: bo sem ještě nohama narazila do dřeva... nejvíc mě v tu chvíli ale neštvalo to že mě něco bolí, ale neskutečnej chlamec mého synáčka :smich: jen nechapu jak ta židle se na tu zem dostala - to mi hlava nebere - unava materialu na ni neni pozorovatlna :smich:

Zítra bude divně, bos e má jet do Třebíče lol

Vloženo

Aaaaaa.klasicka sestava :). tak co,jak vam to slape pri uterku? ja jsem se vcera tak zmastil,ze jsem ani nesel do prace....bylo mo blbe jako krava a dost si toho nepamatuju,coz sče mi naposledny stalo nekdy tak v 16-ti

Vloženo
Aaaaaa.klasicka sestava :). tak co,jak vam to slape pri uterku? ja jsem se vcera tak zmastil,ze jsem ani nesel do prace....bylo mo blbe jako krava a dost si toho nepamatuju,coz sče mi naposledny stalo nekdy tak v 16-ti

no vidis to kochte...to je pekna prace :D

Vloženo

slušný :D těžká opilcova rána :D:D:D

Vloženo

jeste jsem rano u toho kamarada rano vylezl z baraku,tam na trave pizza a ja mu povidam : Hele ty vole,vam se tady vyblil pes......Kouknul na to a rika,hm,ale vareny vajicka jsi mel vecer ty a ja. No a vzhledem k tomu,ze ja jsem to urcite nebyla,tak jsi to musel bejt ty.......A bylo po prdeli. Ani nevim,jak jsem se dostal do postele

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...