Vaša Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 tak bude zítra u vás je led a nebo se učíš ťapat ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 tak bude zítrau vás je led a nebo se učíš ťapat ??? ne to mi na linu podjela moje "kuchyňská" židle a připadala sem si že dvě sekundy jsem jak ve stavu beztíže... když sem si uvědomila co se stalo, tak mi docvaklo, že se mě píchá v zádech a bolej mě nohy bo sem ještě nohama narazila do dřeva... nejvíc mě v tu chvíli ale neštvalo to že mě něco bolí, ale neskutečnej chlamec mého synáčka jen nechapu jak ta židle se na tu zem dostala - to mi hlava nebere - unava materialu na ni neni pozorovatlna Zítra bude divně, bos e má jet do Třebíče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 sem si vzala dva brufeny tak koukám, že mi tu aj písmenka poskakujou - no nic jdu spát. Brou všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 takže bude jízda až zaberou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 takže bude jízda až zaberou to bude fičák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 to bude fičák Zdar jak Brno Bady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 dobry vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 to bude fičák Zdar jak Brno Bady... čést Spidáku -_- jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 čést Spidáku -_- jak je? Furt pracovně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 čést Spidáku -_- jak je? Furt pracovně... víš co se řika, jak na nový rok tak ... lol tož dáme jedno motané co? -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 zdar pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 zdar pánové Čágo molly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Dobre rano kamaradi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Dobre rano kamaradi dobré koktíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 tak uz jsem tady taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Aaaaaa.klasicka sestava . tak co,jak vam to slape pri uterku? ja jsem se vcera tak zmastil,ze jsem ani nesel do prace....bylo mo blbe jako krava a dost si toho nepamatuju,coz sče mi naposledny stalo nekdy tak v 16-ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Aaaaaa.klasicka sestava . tak co,jak vam to slape pri uterku? ja jsem se vcera tak zmastil,ze jsem ani nesel do prace....bylo mo blbe jako krava a dost si toho nepamatuju,coz sče mi naposledny stalo nekdy tak v 16-ti no vidis to kochte...to je pekna prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Aaaaaa.klasicka sestava . tak co,jak vam to slape pri uterku? ja jsem se vcera tak zmastil,ze jsem ani nesel do prace....bylo mo blbe jako krava a dost si toho nepamatuju,coz sče mi naposledny stalo nekdy tak v 16-ti slušný těžká opilcova rána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 chlast je metla lidstva ale zametat se musi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2007 tak uz jsem tady taky jak se vede pane kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 tak uz jsem tady taky jak se vede pane kolego no porad stejny ale zatim si letos nestezuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2007 tak uz jsem tady taky jak se vede pane kolego no porad stejny ale zatim si letos nestezuji jojo čím dál stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Dobrý ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Bry den fsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 jeste jsem rano u toho kamarada rano vylezl z baraku,tam na trave pizza a ja mu povidam : Hele ty vole,vam se tady vyblil pes......Kouknul na to a rika,hm,ale vareny vajicka jsi mel vecer ty a ja. No a vzhledem k tomu,ze ja jsem to urcite nebyla,tak jsi to musel bejt ty.......A bylo po prdeli. Ani nevim,jak jsem se dostal do postele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky