kocht Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Cau rodici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 tak to ti zavidim. Dle ocekavani jsem byl zmeatovan. Dostal jsem pojeb,ze mam u stolu batoh a ze mam prej provokativne piti na stole,kdyz Operatori nesmeji. Supeeeer. Uz to tady zacina stat fakt za hovno,nemuzu mit ani jako bilej limec piti na stole,tak to me poser.... fakt seš placenej za práci né za pití ...by si nejradši prochlastal pracovní dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Cau rodici snad řidiči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Cau rodici snad řidiči no prostě kochtičičenko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 tak to ti zavidim. Dle ocekavani jsem byl zmeatovan. Dostal jsem pojeb,ze mam u stolu batoh a ze mam prej provokativne piti na stole,kdyz Operatori nesmeji. Supeeeer. Uz to tady zacina stat fakt za hovno,nemuzu mit ani jako bilej limec piti na stole,tak to me poser.... fakt jak tak koukám, tak vedení je všude stejný, když sem jednou svačil v kanclu(bochník chleba, flák uzenýho a sklenice okurek teda), tak mě zmrdal sám řiditel, jak si to představuju, že od toho mám jídelnu - bylo to kolem šestý večer ... ani sem mu to nevysvětloval, poškal půl hodiny než odešel a v kídku zakrojil uzený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 ja mám fajné vedení - chtěla sem zimáky - mám nové zimáky na autě - na stole mám úplně vše a nikdo nic neříka Dobré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 tak to bud rada. jako tady taky do ted slo nekoho klatit primo vedle vyrobni linky,ale ted,co uz nejsme Lego,ale Flextronics,tak to zacina pomalu upadat k totalni buzeraci. t hlavni lidi odchazeji a zacina se to kurvit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 (editace) dělám u francouzů, těm je jedno, že si člověk dokáže hafo věcí ošéfovat, ale prostě standart firmy říká:" bla bla bla" a z toho žijou a je to pro ně něco jako slovo boží, i když to nedává smysl a stojí to jenom hafo peněz - zóningy; stovky nástěnek, který nic neříkaj; pracovní pozice o ničem ale sou ve standardu mateřský firmy, tak ji musíme mít taky; atd... Editováno: 16. leden 2007, autor: malec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 tak to já dělám u skvělý firmy,klídek pohoda,žádná buzerace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 tak to já dělám u skvělý firmy,klídek pohoda,žádná buzerace tak to máš kliku jinak prémie pááááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 tak to já dělám u skvělý firmy,klídek pohoda,žádná buzerace tak to máš kliku jinak prémie pááááá to je ale buzerace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 žádná honička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 žádná honička blbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 tak to já dělám u skvělý firmy,klídek pohoda,žádná buzerace tak to máš kliku jinak prémie pááááá to je ale buzerace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 už sem si na to zvyknul a to je asi nejhorší... firma jede něco málo přes 5 let, já sem tam čtyři a sem asi 33 služebně nejstarší (kolem 1000 lidí ve firmě) na podzim sem měl nabídku do Českých Budějovic - zajistili by byt + příspěvky na něj, další výhody, nešel sem vůli ségře, ale dostat tu nybídku znova tak se asi nerozmýšlím, ale dveře tam zabouchnutý nemám, tak uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 čus lidi no jak tu někdo říká místo do práce chodím do zaměstnání na stole a vůbec kolem sebe dokážu udělat takovej m....k až si kolikrát říkám to je šílený .. když někdo něco che tak mě musí poprosit nebo bude mít smolíka a v zimě se nehohřeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 čus lidi no jak tu někdo říká místo do práce chodím do zaměstnání na stole a vůbec kolem sebe dokážu udělat takovej m....k až si kolikrát říkám to je šílený .. když někdo něco che tak mě musí poprosit nebo bude mít smolíka a v zimě se nehohřeje ááno to říkám já čágo honzíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 ahoj Honzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 čus lidi no jak tu někdo říká místo do práce chodím do zaměstnání na stole a vůbec kolem sebe dokážu udělat takovej m....k až si kolikrát říkám to je šílený .. když někdo něco che tak mě musí poprosit nebo bude mít smolíka a v zimě se nehohřeje ááno to říkám já čágo honzíku sem věděl, že se ozveš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 jen si stezujte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 jen si stezujte asi nemaj nic jineho na praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 jen si stezujte asi nemaj nic jineho na praci no ty jsi to same Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 ja teda ted muzu delat za 10 dalsich lidi,nema co delat a sere me to,ze me to tady neba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 cau Jene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky