Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Vloženo 22. leden 2007 no urostlý jinoch se mohl dimi zeptat zda-li nelíná a pak si s ním vytřít prdel no byl nějakej hnědej to bylo ze solárka, ne z mojí řitě Možná už čuměl blbě na někoho před tebou
baurak Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 no tady je zase veselo poslední dobou ááno no to jako joooo
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 no tady je zase veselo poslední dobou ááno no to jako joooo sranda musí být
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 sranda musí být s tim nemam problem no tak já také ne, ale to snad zrovna ty už víš ... mimochodem, zanedlouho pojedu k tobě na chatu
baurak Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 sranda musí být s tim nemam problem no tak já také ne, ale to snad zrovna ty už víš ... mimochodem, zanedlouho pojedu k tobě na chatu ja jsem si to myslel ze tam budu mit plno
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 sranda musí být s tim nemam problem no tak já také ne, ale to snad zrovna ty už víš ... mimochodem, zanedlouho pojedu k tobě na chatu Bude akce s milenkama?
kocht Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Ty voe,asi se taky priste zucatnim,potrebuju nejaky novy pohlavni zkusenosti,nejak jsem za ty 2 roky s Misou ustrnul a ted kdyz mam bohuzel zase volno,tak bych toho mel vyuzit
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 sranda musí být s tim nemam problem no tak já také ne, ale to snad zrovna ty už víš ... mimochodem, zanedlouho pojedu k tobě na chatu Bude akce s milenkama? JEN KŘIČ VOLE
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Ty voe,asi se taky priste zucatnim,potrebuju nejaky novy pohlavni zkusenosti,nejak jsem za ty 2 roky s Misou ustrnul a ted kdyz mam bohuzel zase volno,tak bych toho mel vyuzit Kochte neboj nic, opět něco velkého uspořádáme
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Ty voe,asi se taky priste zucatnim,potrebuju nejaky novy pohlavni zkusenosti,nejak jsem za ty 2 roky s Misou ustrnul a ted kdyz mam bohuzel zase volno,tak bych toho mel vyuzit To snad s tak krasnou babou neslo ne ???
baurak Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 sranda musí být s tim nemam problem no tak já také ne, ale to snad zrovna ty už víš ... mimochodem, zanedlouho pojedu k tobě na chatu Bude akce s milenkama? to je vůůůůl on to takhle provalí
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Vloženo 22. leden 2007 sranda musí být s tim nemam problem no tak já také ne, ale to snad zrovna ty už víš ... mimochodem, zanedlouho pojedu k tobě na chatu Bude akce s milenkama? střídání partnerů
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 JEN KŘIČ VOLE Nebudu, neboj. Jen se ptám abych jí to řekl
baurak Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Ty voe,asi se taky priste zucatnim,potrebuju nejaky novy pohlavni zkusenosti,nejak jsem za ty 2 roky s Misou ustrnul a ted kdyz mam bohuzel zase volno,tak bych toho mel vyuzit ja bych rek ze takhle sobota bude Level 2
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 No o Bauiho chate a te jeskyni uz sem slysel sve a doufam ze jednou take budu mit tu cest to tam navstivit
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Ty voe,asi se taky priste zucatnim,potrebuju nejaky novy pohlavni zkusenosti,nejak jsem za ty 2 roky s Misou ustrnul a ted kdyz mam bohuzel zase volno,tak bych toho mel vyuzit Copak? Tak příště přijeď a litovat určitě nebudeš
baurak Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 No o Bauiho chate a te jeskyni uz sem slysel sve a doufam ze jednou take budu mit tu cest to tam navstivit ja myslim ze by jsi mel panacku
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Ty voe,asi se taky priste zucatnim,potrebuju nejaky novy pohlavni zkusenosti,nejak jsem za ty 2 roky s Misou ustrnul a ted kdyz mam bohuzel zase volno,tak bych toho mel vyuzit To snad s tak krasnou babou neslo ne ??? To je pokračování tvé historické hlášky
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 No o Bauiho chate a te jeskyni uz sem slysel sve a doufam ze jednou take budu mit tu cest to tam navstivit Já to neslyšel
Sejis Vloženo 22. leden 2007 Autor Vloženo 22. leden 2007 Ty voe,asi se taky priste zucatnim,potrebuju nejaky novy pohlavni zkusenosti,nejak jsem za ty 2 roky s Misou ustrnul a ted kdyz mam bohuzel zase volno,tak bych toho mel vyuzit Kochte neboj nic, opět něco velkého uspořádáme to mu budete muset vysvětlit co je to sendvič má ještě nedostatky
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 No o Bauiho chate a te jeskyni uz sem slysel sve a doufam ze jednou take budu mit tu cest to tam navstivit Ani mi o tom nemluv ...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Ty voe,asi se taky priste zucatnim,potrebuju nejaky novy pohlavni zkusenosti,nejak jsem za ty 2 roky s Misou ustrnul a ted kdyz mam bohuzel zase volno,tak bych toho mel vyuzit To snad s tak krasnou babou neslo ne ??? To je pokračování tvé historické hlášky Co kde jak nac ??? Ja nic ja muzikant ja tam nebyl neudelal sem to a neslysel sem o tom
Doporučené příspěvky