Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Jedna Spidakova ta je ta je ......... mrdat mrdat, škodit a k...y lízat Ty by clovek udelal cokoliv by si rekla mám plnou hubu slin jak se to cetl tak sem zrovna taky polkl ;-) a co jsi pokl ... já psal o slinách, ale nevím nevím co jsi měl na mysli (v puse ) ty
baurak Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Jedna Spidakova ta je ta je ......... mrdat mrdat, škodit a k...y lízat Ty by clovek udelal cokoliv by si rekla mám plnou hubu slin jak se to cetl tak sem zrovna taky polkl ;-) vyborne tak ze michal polyka
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Jedna Spidakova ta je ta je ......... mrdat mrdat, škodit a k...y lízat Ty by clovek udelal cokoliv by si rekla mám plnou hubu slin jak se to cetl tak sem zrovna taky polkl ;-) a co jsi pokl ... já psal o slinách, ale nevím nevím co jsi měl na mysli (v puse ) ty No ja nevim na co myslis a co mivas v puse tak casto a co tak casto polykas, ze na to prichazej tvoje myslenky, ale ja samozrejme myslel sliny ;-)
kocht Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 temhle snad po ranu ani nemuze smrdet jak rika jeden kolega myho bratranka
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Jedna Spidakova ta je ta je ......... mrdat mrdat, škodit a k...y lízat Ty by clovek udelal cokoliv by si rekla mám plnou hubu slin jak se to cetl tak sem zrovna taky polkl ;-) a co jsi pokl ... já psal o slinách, ale nevím nevím co jsi měl na mysli (v puse ) ty No ja nevim na co myslis a co mivas v puse tak casto a co tak casto polykas, ze na to prichazej tvoje myslenky, ale ja samozrejme myslel sliny ;-) když už, tak si nechávám polykat ...
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 temhle snad po ranu ani nemuze smrdet jak rika jeden kolega myho bratranka taky dobrý , no ale stejně by to chtělo překontrolovat
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 temhle snad po ranu ani nemuze smrdet jak rika jeden kolega myho bratranka taky dobrý , no ale stejně by to chtělo překontrolovat jj kontrola jakosti je důležitá
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 když už, tak si nechávám polykat ... Ale tu vodku s Redbullem si polykal statečně
baurak Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 když už, tak si nechávám polykat ... a od koho...ma to neco spolecnyho s mo*í ch**ou??
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 když už, tak si nechávám polykat ... a od koho...ma to neco spolecnyho s mo*í ch**ou?? ano?
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 temhle snad po ranu ani nemuze smrdet jak rika jeden kolega myho bratranka taky dobrý , no ale stejně by to chtělo překontrolovat jj kontrola jakosti je důležitá Budem dva kontrolóři a ostatní o tom budem podávat zprávu, jo?
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Myslim ze kdyz leze z toho more tak neni kontrola tak nutna ;-) Verim ze bysme si s tim nejak poradili ;-)
baurak Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 když už, tak si nechávám polykat ... a od koho...ma to neco spolecnyho s mo*í ch**ou?? ano? kua ja si to myslel
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 když už, tak si nechávám polykat ... Ale tu vodku s Redbullem si polykal statečně jj tak to zase jo
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 Myslim ze kdyz leze z toho more tak neni kontrola tak nutna ;-) Verim ze bysme si s tim nejak poradili ;-) podám zprávu o.k. ?
baurak Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 temhle snad po ranu ani nemuze smrdet jak rika jeden kolega myho bratranka taky dobrý , no ale stejně by to chtělo překontrolovat jj kontrola jakosti je důležitá Budem dva kontrolóři a ostatní o tom budem podávat zprávu, jo? ty voe ty mas kontrolovat kuchyne a ne pekace
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 když už, tak si nechávám polykat ... a od koho...ma to neco spolecnyho s mo*í ch**ou?? ano? kua ja si to myslel to si o me myslíš pěkný věci ... a o jakém člověku si to myslíš?
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 (editace) ty voe ty mas kontrolovat kuchyne a ne pekace pekáče souvisí s kuchyní, to je výdejová část Editováno: 22. leden 2007, autor: Petr81
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 temhle snad po ranu ani nemuze smrdet jak rika jeden kolega myho bratranka taky dobrý , no ale stejně by to chtělo překontrolovat jj kontrola jakosti je důležitá Budem dva kontrolóři a ostatní o tom budem podávat zprávu, jo? ty voe ty mas kontrolovat kuchyne a ne pekace náhodou kontrolovat takový pekáč na lince v kuchyni ... ups
baurak Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 to si o me myslíš pěkný věci ... a o jakém člověku si to myslíš? tak co si myslim o tobe nechtej ani vedet
Dimi-Dimi Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 to si o me myslíš pěkný věci ... a o jakém člověku si to myslíš? tak co si myslim o tobe nechtej ani vedet ale tak povídej ... já se to rád dozvím
Petr81 Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 ty voe ty mas kontrolovat kuchyne a ne pekace náhodou kontrolovat takový pekáč na lince v kuchyni ... ups že jo, vždyť při tomhle musí být hygiena dodržována zvlášť
baurak Vloženo 22. leden 2007 Vloženo 22. leden 2007 ty voe ty mas kontrolovat kuchyne a ne pekace pekáče souvisí s kuchyní, to je výdejová část no ja bych teda spis neco daval do toho pekace nez abych si bral
Doporučené příspěvky