Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Ahoj Kačí, jestli máš jiný přednosti promineme ti i to, že nejsi zrzka moje prednost je ukecaná držka to je mnohdy lepší než být zrzka jak na co Kačenko, jak na co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 No to bude hlavne musime nejak hodne sikovne poresit dopravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 mě tady koukám taky nikdo nezdraví čus Peťul u mě to asik bude tím, že nejsem zrzka zdáár kachny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no tak to bude špatný na druhou tak kony je tomu velmi naklonen no tak to už se moooooooooooc těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 samej znalec tady no sám víš, že já se s tím neseru no co jsem byl naposled na ch a videl jsem tam tu spoust tak ti musim dat za pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jak na co Kačenko, jak na co bez komentáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Ahoj Kačí, jestli máš jiný přednosti promineme ti i to, že nejsi zrzka moje prednost je ukecaná držka to je mnohdy lepší než být zrzka NESOUHLAS!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 mě tady koukám taky nikdo nezdraví čus Peťul u mě to asik bude tím, že nejsem zrzka nene, to bude asi tím, že jsi nedostupný zboží na ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 zdáár kachny nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no tak to bude špatný na druhou tak kony je tomu velmi naklonen no tak to už se moooooooooooc těším hmm ja zacinam premyslet o tom jeslti to dobre dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 NESOUHLAS!!!!!!!!!!!!!!! proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 mě tady koukám taky nikdo nezdraví čus Peťul u mě to asik bude tím, že nejsem zrzka nene, to bude asi tím, že jsi nedostupný zboží na ...... copak copak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 nene, to bude asi tím, že jsi nedostupný zboží na ...... tak to máš pravdu, nicméně by jste mě měli opečovávat, když jsem ještě v OC dlouho už tomu tak nebude Tak to se zakazuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no tak to bude špatný na druhou tak kony je tomu velmi naklonen no tak to už se moooooooooooc těším hmm ja zacinam premyslet o tom jeslti to dobre dopadne se mnout vse dopada dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 mě tady koukám taky nikdo nezdraví čus Peťul u mě to asik bude tím, že nejsem zrzka nene, to bude asi tím, že jsi nedostupný zboží na ...... copak copak? tlemím se ...nedostupný na ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jak na co Kačenko, jak na co bez komentáře koukám ty děláš do politiky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 hmm ja zacinam premyslet o tom jeslti to dobre dopadne NEzbývá než doufat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Tak to se zakazuje ee, nezakazuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 mě tady koukám taky nikdo nezdraví čus Peťul u mě to asik bude tím, že nejsem zrzka nene, to bude asi tím, že jsi nedostupný zboží na ...... copak copak? tlemím se ...nedostupný na ... no a není to tak .... ono ani na Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jak na co Kačenko, jak na co bez komentáře koukám ty děláš do politiky? To víš je to job Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 koukám ty děláš do politiky? ne to ne, ale snažím se už v některých věcech se držet stranou a nerýpat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 mě tady koukám taky nikdo nezdraví čus Peťul u mě to asik bude tím, že nejsem zrzka nene, to bude asi tím, že jsi nedostupný zboží na ...... copak copak? tlemím se ...nedostupný na ... no a není to tak .... ono ani na nic není zakázaný ,jenom kecy .....dyk to není mejdlo,z toho neubejvá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no a není to tak .... ono ani na je to tak - nedostupná pro všechny členy OC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 se mnout vse dopada dobre vis ze lhat se nema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 hmm ja zacinam premyslet o tom jeslti to dobre dopadne NEzbývá než doufat no tak nejak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky