Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 si dostala chut na marmeládu,tak jsi si oloupala koblihu co nejsem prasatko Sejdo a ani tak nevypadam kačko zase mimo mísu ......to je vtip na policajty,co udělá ,když dostane chut na marmeládu....oloupe si koblihu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 kačko zase mimo mísu ......to je vtip na policajty,co udělá ,když dostane chut na marmeládu....oloupe si koblihu sejdo, nevsimej si me - ja jsem rada ze dycham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 předpokládám na tu hrdost,že nebavím se s tebou tak ted jsi mě ranila asi skočím pod rozeběhnutou slepici....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 předpokládám na tu hrdost,že nebavím se s tebou tak ted jsi mě ranila asi skočím pod rozeběhnutou slepici....... pod Kačku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 předpokládám na tu hrdost,že nebavím se s tebou tak ted jsi mě ranila asi skočím pod rozeběhnutou slepici....... pod Kačku ? to jsi řekl ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 předpokládám na tu hrdost,že nebavím se s tebou tak ted jsi mě ranila asi skočím pod rozeběhnutou slepici....... pod Kačku ? Kačí joke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 hoši, v pohode, vtipky muzete na mou osobu poustet do eteru, já to unesu, já ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 předpokládám na tu hrdost,že nebavím se s tebou tak ted jsi mě ranila asi skočím pod rozeběhnutou slepici....... pod Kačku ? Kačí joke to jsi to vylepšil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Nový Online-Shop na stránkách http://www.skodaoctavia.cz/opravy.htm . (budíky, volanty, tempomaty...... Super ceny je super ze tam mas moji fotku to jedine me tesi...jinak ceny naprosto silene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 hoši, v pohode, vtipky muzete na mou osobu poustet do eteru, já to unesu, já ano tak to je dobře,jsi silná osobnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tak ted jsi mě ranila asi skočím pod rozeběhnutou slepici....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 kačenko já jdu do sebe ... možná už jím míň jak ty to pochybuju minuly tyden vzdy v noci jen sunkova bageta dimi takhle hluboko by ses neponizil V noci se nepapá, v noci se spí nebo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tak to je dobře,jsi silná osobnost jak ale píši - JÁ ANO nicméně snažte se to odbourávat ty vtipky na mě to pro případ, kdyby jsem chtěla do společnosti Vás vzít chlapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 V noci se nepapá, v noci se spí nebo ... v noci ožíváme Peťul nicméně energii doplnovat musíme takže bagetka to jistí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 předpokládám na tu hrdost,že nebavím se s tebou tak ted jsi mě ranila asi skočím pod rozeběhnutou slepici....... pod Kačku ? Kačí joke Kucí, trochu úrovně, nechte jí chudáka chvilku na pokoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 předpokládám na tu hrdost,že nebavím se s tebou tak ted jsi mě ranila asi skočím pod rozeběhnutou slepici....... pod Kačku ? Kačí joke Kucí, trochu úrovně, nechte jí chudáka chvilku na pokoji tady si dělá srandu každý z každého ... myslím, že to Kačka rozdýchá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tak to je dobře,jsi silná osobnost jak ale píši - JÁ ANO nicméně snažte se to odbourávat ty vtipky na mě to pro případ, kdyby jsem chtěla do společnosti Vás vzít chlapa nic se odbourávat nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Nový Online-Shop na stránkách http://www.skodaoctavia.cz/opravy.htm . (budíky, volanty, tempomaty...... Super ceny je super ze tam mas moji fotku to jedine me tesi...jinak ceny naprosto silene No vidíš. Ani jsem neveděl, že je tvůj. Hledal jsem pěknou fotku interiéru a měl jsem v compu uloženou tuhle. Doufám, že ti to nevadí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 předpokládám na tu hrdost,že nebavím se s tebou tak ted jsi mě ranila asi skočím pod rozeběhnutou slepici....... pod Kačku ? Kačí joke Kucí, trochu úrovně, nechte jí chudáka chvilku na pokoji tady si dělá srandu každý z každého ... myslím, že to Kačka rozdýchá jo kačka to rozd m ýchá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Nový Online-Shop na stránkách http://www.skodaoctavia.cz/opravy.htm . (budíky, volanty, tempomaty...... Super ceny je super ze tam mas moji fotku to jedine me tesi...jinak ceny naprosto silene No vidíš. Ani jsem neveděl, že je tvůj. Hledal jsem pěknou fotku interiéru a měl jsem v compu uloženou tuhle. Doufám, že ti to nevadí? nene v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no tady je dnes zase sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 c'est la vie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no tady je dnes zase sranda jak se stává poslední dobou často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tady si dělá srandu každý z každého ... myslím, že to Kačka rozdýchá já s tím nemám problém jen se snažím už tohle u vás trochu odbourávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 nic se odbourávat nebude dej tomu čas, ono to půjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky