Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Kua, vy ste ukecaný. Člověk musí chvilku dělat a hned tolik stránek dtto tak co sobota Jiriku...vymrdneme neco draku láká mě to,ale nevím ještě program tak mě berte s ? v pátek se ještě dohodneme no já s tebou počítám na 100 procent to mě moc těší,ale záleží na práci a druhá věc pokud pojedu na chatu ???? na chatu na chatu ... nikam nepojedes bojímbojímbojím a ty mě zveš no nějak se domluvíme tak to je potom jiná,budu tam už ráno NO JÁ BUDU POROUČET ... TY BUDEŠ PLATIT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 právě současnej hlavne me nestras Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 zadna chata Jirko!! já se fakt začínám bát to bys mel mě nepustí mánšelká ale ty podpantofláku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 mě nepustí mánšelká ta samozrejme pujde s tebou!! no to by ještě chybělo .....dříví do lesa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tak to je potom jiná,budu tam už ráno vidis to dimi...bejvalej kamarad!!! právě současnej co to plkáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Kua, vy ste ukecaný. Člověk musí chvilku dělat a hned tolik stránek dtto tak co sobota Jiriku...vymrdneme neco draku láká mě to,ale nevím ještě program tak mě berte s ? v pátek se ještě dohodneme no já s tebou počítám na 100 procent to mě moc těší,ale záleží na práci a druhá věc pokud pojedu na chatu ???? na chatu na chatu ... nikam nepojedes bojímbojímbojím a ty mě zveš no nějak se domluvíme tak to je potom jiná,budu tam už ráno NO JÁ BUDU POROUČET ... TY BUDEŠ PLATIT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 NO JÁ BUDU POROUČET ... TY BUDEŠ PLATIT neco ve stylu ja vemu dobrou naladu a ty penize a jen tak mezi reci zkuste kluci promazavat ty citace...dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 mě nepustí mánšelká ta samozrejme pujde s tebou!! no to by ještě chybělo .....dříví do lesa správně .... bez bab ... těch našich samožřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no to by ještě chybělo .....dříví do lesa ale vzdyt nejdeme do lesa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 mě nepustí mánšelká ta samozrejme pujde s tebou!! no to by ještě chybělo .....dříví do lesa správně .... bez bab ... těch našich samožřejmě no ja jdu urcite bez bab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 NO JÁ BUDU POROUČET ... TY BUDEŠ PLATIT já vím že jsem jednička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 mě nepustí mánšelká ta samozrejme pujde s tebou!! no to by ještě chybělo .....dříví do lesa správně .... bez bab ... těch našich samožřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no to by ještě chybělo .....dříví do lesa ale vzdyt nejdeme do lesa ty vole ... mysli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no to by ještě chybělo .....dříví do lesa ale vzdyt nejdeme do lesa no právě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 mě nepustí mánšelká ta samozrejme pujde s tebou!! no to by ještě chybělo .....dříví do lesa správně .... bez bab ... těch našich samožřejmě jj vím co říkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 kde je mgr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no to by ještě chybělo .....dříví do lesa ale vzdyt nejdeme do lesa no právě ale jdeme ... u bude se řezat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 mě nepustí mánšelká ta samozrejme pujde s tebou!! no to by ještě chybělo .....dříví do lesa správně .... bez bab ... těch našich samožřejmě jj vím co říkám no jistěééé řklo se bez bab,tak bez bab .....tož di na 120... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no to by ještě chybělo .....dříví do lesa ale vzdyt nejdeme do lesa no právě ale jdeme ... u bude se řezat ..až bude seme.teda třísky lítat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no to by ještě chybělo .....dříví do lesa ale vzdyt nejdeme do lesa no právě ale jdeme ... u bude se řezat ..až bude seme.teda třísky lítat JJ TŘÍSKY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no tak to je konec tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no to by ještě chybělo .....dříví do lesa ale vzdyt nejdeme do lesa no právě ale jdeme ... u bude se řezat ..až bude seme.teda třísky lítat JJ TŘÍSKY beru pilu,ale mám jenom narexku .... slečno máte ráda zvuk motorové pily ?....né ?.....hm tak to vás přeříznu klasickým způsobem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no to by ještě chybělo .....dříví do lesa ale vzdyt nejdeme do lesa no právě ale jdeme ... u bude se řezat ..až bude seme.teda třísky lítat JJ TŘÍSKY beru pilu,ale mám jenom narexku .... slečno máte ráda zvuk motorové pily ?....né ?.....hm tak to vás přeříznu klasickým způsobem..... jedu na obed chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ty kraaavo,tady to azse zije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 nech si čvachtat v rypáčku a nedávej si ryby to dlouho trvá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky