Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
správně .... bez bab ... těch našich samožřejmě

Kurva doktore, řeko se bez bab lol

Jsem na chvíli zpět než půjdu na oběd ;) . Oni tu po mě chtěli abych pracoval :o

Vloženo

Jsem na chvíli zpět než půjdu na oběd ;) . Oni tu po mě chtěli abych pracoval :o

ty a pracovat irelevantní.......... lol

Vloženo

Právě, že ne. Zvlášť když si uvědomím, že pracuju za tvé daně :smich::smich:

Vloženo

Právě, že ne. Zvlášť když si uvědomím, že pracuju za tvé daně :smich::smich:

:o:o týý woe přímo za moje :o a víš to přesně,zda-li ano,tak ti zvednu morálku. lollol:smich:

Vloženo
:o:o týý woe přímo za moje :o a víš to přesně,zda-li ano,tak ti zvednu morálku. lollol:smich:

Mimo jiné i za tvé, takže se teď jdu za zaměstnavatelem zaplacené stravenky /opět z tvých daní/ nakrmit a budu na tebe myslet :p:p:p

Vloženo
:o  :o  týý woe přímo za moje  :o  a víš to přesně,zda-li ano,tak ti zvednu morálku. lol  lol  :smich:

Mimo jiné i za tvé, takže se teď jdu za zaměstnavatelem zaplacené stravenky /opět z tvých daní/ nakrmit a budu na tebe myslet :p:p:p

tak já tě vlastně živím,jak to čtu,to si budu muset na tebe posvítit,takhle to nepůjde dál,vemu si tě pod patronát a trochu přehodnotíme tvé pracovní nasazení a podobně....to doufám uznáš sám a půjdeš do sebe,vid hochu.............. lol:smich:

Vloženo
tak já tě vlastně živím,jak to čtu,to si budu muset na tebe posvítit,takhle to nepůjde dál,vemu si tě pod patronát a trochu přehodnotíme tvé pracovní nasazení a podobně....to doufám uznáš sám a půjdeš do sebe,vid hochu.............. lol:smich:

:smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich: ty vole to bylo dobrý :smich::smich::smich:

Nechám si chutnat, zatím čau Jiříku ;)

Vloženo (editace)
tak já tě vlastně živím,jak to čtu,to si budu muset na tebe posvítit,takhle to nepůjde dál,vemu si tě pod patronát a trochu přehodnotíme tvé pracovní nasazení a podobně....to doufám uznáš sám a půjdeš do sebe,vid hochu.............. lol  :smich:

:smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich: ty vole to bylo dobrý :smich::smich::smich:

Nechám si chutnat, zatím čau Jiříku ;)

aby ti zaskočilo a všechny zuby vypydaly a jeden ti zůstal a ten bolel tě do konce života lollollol:smich::smich:

Editováno: , autor: Sejis
Vloženo
tak jsem z5 ... to je co

no to je......a co máš pro nás nového bobe :D:D

hele Tome, nic moc ... jen že jsem nakulenej jako motyka

v pracovním procesu :o zmatlanej jako dort,deus omni potence tohle není možné ani u nás v bavoří lollol:smich:

Vloženo
tak jsem z5 ... to je co

v pracovním procesu :o zmatlanej jako dort,deus omni potence tohle není možné ani u nás v bavoří lollol:smich:

jj hochu, tady v MB je možné všechno

Vloženo
tak jsem z5 ... to je co

jj hochu, tady v MB je možné všechno

o tom nepochybuji ani na chvilku ;) u vás je možné vše B)

Vloženo
:o  :o  :o  týýý woééé bordžíno  :D  -_-

kde mám hezké číslo  ;)

Zdarec Jiříku,zatím nic není <_< hold zrovna není dobrá doba

rádo co stojí motorola razer nová a použitá,máš představu ;)

pro číslo si přijedu za hodku :)

Vloženo
Hoj kluci  -_-

Ty woe, tak Octa uz je tu asi po 121. ;) Ale je to hukot kol110  lol

havarjů ixprt :D-_-

Aaaale, vezu maminu k doktorovi, ma od patku horecky, od nedele rano az kolem 40C a dneska uz zase 39C, uz to zacina prestavat smrdet chripkou, ale spis zapalem plic, o vikendu na pohotovosti ale rekli chripka, tak jedem radsi normalne k mudrovi :(

Vloženo
Hoj kluci  -_-

Ty woe, tak Octa uz je tu asi po 121. ;) Ale je to hukot kol110  lol

havarjů ixprt :D-_-

Aaaale, vezu maminu k doktorovi, ma od patku horecky, od nedele rano az kolem 40C a dneska uz zase 39C, uz to zacina prestavat smrdet chripkou, ale spis zapalem plic, o vikendu na pohotovosti ale rekli chripka, tak jedem radsi normalne k mudrovi :(

a tu teplotu má ve stínu nebo na slunci,já že máte doma příjemnou pokojovou teplotu :smich::smich:

sorry járo ,ale to nešlo :smich: znáš mě

Vloženo
rádo co stojí motorola razer nová a použitá,máš představu ;)

pro číslo si přijedu za hodku :)

Razr novej stoji něco málo přes od cca 7t do 10t podle typu jetá může stát třeba i trojku, otázka je v jakým je stavu jestli není vytopená.

Jestli se chceš stavit, klidně,ale nejsem na BBC ale na Kaufu v Michli

Vloženo
Woe :smich: Prave, ze vsude, u topeni, an slunci i ve stinu, takze zadna pldel :(

že jsi mi nazavolal o víkendu já kupoval radiátora ty má š chodící kamínka :smich:

ted vážně,zápal plic není prdel ,nalož jí a at je stále v teple !! a marš za ranhojičem

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...