Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 rádo co stojí motorola razer nová a použitá,máš představu pro číslo si přijedu za hodku Razr novej stoji něco málo přes od cca 7t do 10t podle typu jetá může stát třeba i trojku, otázka je v jakým je stavu jestli není vytopená. Jestli se chceš stavit, klidně,ale nejsem na BBC ale na Kaufu v Michli jak vytopená ? nerozumím mám typ black razr v3 tak kolik cca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 aby ti zaskočilo a všechny zuby vypydaly a jeden ti zůstal a ten bolel tě do konce života Nezaskočilo a zuby taky všechny Jsem zpět a zdravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 aby ti zaskočilo a všechny zuby vypydaly a jeden ti zůstal a ten bolel tě do konce života Nezaskočilo a zuby taky všechny Jsem zpět a zdravím safra to je pech už neumím tak čarovat,tak příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 aby ti zaskočilo a všechny zuby vypydaly a jeden ti zůstal a ten bolel tě do konce života Nezaskočilo a zuby taky všechny Jsem zpět a zdravím safra to je pech už neumím tak čarovat,tak příště ses asi málo snažil šamane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 aby ti zaskočilo a všechny zuby vypydaly a jeden ti zůstal a ten bolel tě do konce života Nezaskočilo a zuby taky všechny Jsem zpět a zdravím safra to je pech už neumím tak čarovat,tak příště ses asi málo snažil šamane úúž to není co za mlada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ses asi málo snažil šamane úúž to není co za mlada A nebo to na duševně nemocný nepůsobí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Hosi prihrajte mi maily,neco vam poslu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Hosi prihrajte mi maily,neco vam poslu boubinpetr@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Hosi prihrajte mi maily,neco vam poslu ty lojzo máš ho v mé liště,kokáš na něj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 mas to tam,je toho dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ses asi málo snažil šamane úúž to není co za mlada A nebo to na duševně nemocný nepůsobí no jo ty jsi vlastně ten schizofrenik lepší než oligofrenik,to by bylo na pováženou a mě si se divil,když jsem ti psal o tvé priv.sestře a to někteří neví kde bydlíš a jak jsou blízko pravdě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jak vytopená ? nerozumím mám typ black razr v3 tak kolik cca no v bazarech se takový dost často objevují, buď čórky a nebo lehce vytopený v umyvadle apod. Prostě přes bazar se dost často zbavují lidi načnutejch mobilů za v3 bych víc jak 2800 nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Myslis tu zvireci zachranku jo? Aby To neotevrela DANA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Myslis tu zvireci zachranku jo?Aby To neotevrela DANA semotan@sejida.com.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jak vytopená ? nerozumím mám typ black razr v3 tak kolik cca no v bazarech se takový dost často objevují, buď čórky a nebo lehce vytopený v umyvadle apod. Prostě přes bazar se dost často zbavují lidi načnutejch mobilů za v3 bych víc jak 2800 nedal tahle je stará 4 měsíce s doklady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 A tu mam jako videt kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no jo ty jsi vlastně ten schizofrenik lepší než oligofrenik,to by bylo na pováženou a mě si se divil,když jsem ti psal o tvé priv.sestře a to někteří neví kde bydlíš a jak jsou blízko pravdě Nj, ale ten dotyčný vypadal, že přestože jeho znalosti nebudou valné to myslí vážně A s tou sestrou to stále nějak hapruje protože nemám dostatečnou péči a pak to dopadá jak jsi četl výše v jiném tématu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 A tu mam jako videt kde? nemudruj a posílej info@sejida.com.cz semotan@sejida.com.cz semotanova@sejida.com.cz si vyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 mas jich tam asi 15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 A jeden cikansky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Woe Prave, ze vsude, u topeni, an slunci i ve stinu, takze zadna pldel že jsi mi nazavolal o víkendu já kupoval radiátora ty má š chodící kamínka ted vážně,zápal plic není prdel ,nalož jí a at je stále v teple !! a marš za ranhojičem Jj, prave vyrazime, chrchla ted ve vane jak silena, to se mi nelibi Tak zatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Ovsem vibracni kundicka,to je moje gusto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 no jo ty jsi vlastně ten schizofrenik lepší než oligofrenik,to by bylo na pováženou a mě si se divil,když jsem ti psal o tvé priv.sestře a to někteří neví kde bydlíš a jak jsou blízko pravdě Nj, ale ten dotyčný vypadal, že přestože jeho znalosti nebudou valné to myslí vážně A s tou sestrou to stále nějak hapruje protože nemám dostatečnou péči a pak to dopadá jak jsi četl výše v jiném tématu už jsem psal jednou,že si tě vezmu pod patronát,holt to bude fuška,ted když to bude ještě s tvým postižením ........už mě sere hypokrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jak vytopená ? nerozumímmám typ black razr v3 tak kolik cca no v bazarech se takový dost často objevují, buď čórky a nebo lehce vytopený v umyvadle apod. Prostě přes bazar se dost často zbavují lidi načnutejch mobilů za v3 bych víc jak 2800 nedal tahle je stará 4 měsíce s doklady otázkou je proč se jí původní majitel zbavuje - mě nijak moc motoroly neoslnily, ikdyž razr nevypadá špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jdu na kofi,pak mi poreferujete,jak se vam to libilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky