Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 dárek asi do něj koupím vodafon co se tlemíš,...fáákt nekecám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 co se tlemíš,...fáákt nekecám... no právě proto mě to pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ty ale žádáš nadstandart a na to ti sere polární punta to si strč průkaz pojištěnce do ..... tím tenkým napřed no punta ať si sere kam chce hlavně když ty se postaráš zapomen už jsem ti to napsal tučně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 co se tlemíš,...fáákt nekecám... no právě proto mě to pobavilo to kvůli některejm lidem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 to kvůli některejm lidem a kterejm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 to kvůli některejm lidem a kterejm převážně pracovního charakteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 převážně pracovního charakteru hmmmmm to zní divně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 dnes hezky vykon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 zapomen už jsem ti to napsal tučně ty jsi na mě taky ošklivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ty jsi na mě taky ošklivej no počkej až Tě bude bít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ty jsi na mě taky ošklivej no počkej až Tě bude bít On přeci jako zachrance životů nemůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 kde jste vsichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ty jsi na mě taky ošklivej no počkej až Tě bude bít On přeci jako zachrance životů nemůže to je taky nadstandart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 to je taky nadstandart Tak na ten ti s..e pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 to je taky nadstandart Tak na ten ti s..e pes dam ti varovani!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 to je taky nadstandart no pak Tě Petře když připlatíš třeba zachrání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 to je taky nadstandart Tak na ten ti s..e pes dam ti varovani!!! Proč???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 to je taky nadstandart Tak na ten ti s..e pes dam ti varovani!!! Proč???? A nebo, jo já ještě neměl , ale prosím veřejný aby to bylo vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 to je taky nadstandart Tak na ten ti s..e pes dam ti varovani!!! Proč???? protoze pouzivas hvezdicky a ja tomu pak nerozumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 to je taky nadstandart Tak na ten ti s..e pes dam ti varovani!!! Proč???? protoze pouzivas hvezdicky a ja tomu pak nerozumim Tak pro Jiříka: mělo tam být sere pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 to je taky nadstandart Tak na ten ti s..e pes dam ti varovani!!! Proč???? protoze pouzivas hvezdicky a ja tomu pak nerozumim Tak pro Jiříka: mělo tam být sere pes tak ted uz je to v poradku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tak ted uz je to v poradku To se mi ulevilo, už jsem se lekl, že budu veřejně pranýřován Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jedu na obííííídek zatíííííííííííííííííím pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 to je taky nadstandart Tak na ten ti s..e pes dam ti varovani!!! Proč???? protoze pouzivas hvezdicky a ja tomu pak nerozumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 to je taky nadstandart Tak na ten ti s..e pes dobře jak chceš,dostaneš po držce zadarmo člověk se ti nezavděčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky