baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Ahoooj mladeznici provokatersky !!! ty moralisto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Ahoooj mladeznici provokatersky !!! čau, provokatére , už jsi četl naši telenovelu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Jjojo cetl sem to tam a v klidu sem se vyjadril ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Jjojo cetl sem to tam a v klidu sem se vyjadril ;-) no já to ze začátku úplně nevydejchal jak si četl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Jjojo cetl sem to tam a v klidu sem se vyjadril ;-) no já to ze začátku úplně nevydejchal jak si četl Jojo cetl sem to cele ... ja uz k tomu nemam co rict ... zadne nadavky od nej nebyli, vsechno sme si vymysleli a nadavali sme MY ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Jojo cetl sem to cele ... ja uz k tomu nemam co rict ... zadne nadavky od nej nebyli, vsechno sme si vymysleli a nadavali sme MY ;-) taky jsem to tak pochopil, až jsem se zastyděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Ahoooj mladeznici provokatersky !!! od tebe se to dobře poslouchá zdár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 zatím pá kucí jdu přednášet to zas bude ostuda Měj se Jiříku to bylo pro děti první stupen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 zatím pá kucí jdu přednášet to zas bude ostuda Měj se Jiříku to bylo pro děti první stupen on uz lidi strasi od mala tak to je strasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 zatím pá kucí jdu přednášet to zas bude ostuda Měj se Jiříku to bylo pro děti první stupen on uz lidi strasi od mala tak to je strasny bububububububu trpaslíku a tebe i v noci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 bububububububu trpaslíku a tebe i v noci to nastesti ne to jsem v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 bububububububu trpaslíku a tebe i v noci to nastesti ne to jsem v pohode no jen aby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jsem z5 ... je mi toalne na pikatchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jsem z5 ... je mi toalne na pikatchu ale ještě vidíš na klávesnici,tak si nestěžuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 copak dimousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jsem z5 ... je mi toalne na pikatchu ale ještě vidíš na klávesnici,tak si nestěžuj no jsem 3 hodiny spal, tak je to lepsi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jsem z5 ... je mi toalne na pikatchu ale ještě vidíš na klávesnici,tak si nestěžuj no jsem 3 hodiny spal, tak je to lepsi ... tak jsem trochu hresil, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jsem z5 ... je mi toalne na pikatchu ale ještě vidíš na klávesnici,tak si nestěžuj no jsem 3 hodiny spal, tak je to lepsi ... tak jsem trochu hresil, no no co by spil se jako carskej důstojník v pracovní době v Mladé Boleslavi kde je možné vše.....to je vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jsem z5 ... je mi toalne na pikatchu ale ještě vidíš na klávesnici,tak si nestěžuj no jsem 3 hodiny spal, tak je to lepsi ... tak jsem trochu hresil, no no co by spil se jako carskej důstojník v pracovní době v Mladé Boleslavi kde je možné vše.....to je vše vole ...jsem mel 4 panacky, ale na lacno a pak mi ten obed neudelal dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tak uz jsem zase tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jsem tu a sníh se mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jsem tu a sníh se mnou snih nevidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jsem z5 ... je mi toalne na pikatchu ale ještě vidíš na klávesnici,tak si nestěžuj no jsem 3 hodiny spal, tak je to lepsi ... tak jsem trochu hresil, no no co by spil se jako carskej důstojník v pracovní době v Mladé Boleslavi kde je možné vše.....to je vše vole ...jsem mel 4 panacky, ale na lacno a pak mi ten obed neudelal dobre mám pocit,že měl vynechat jedno nebo druhé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jj chlasta sam = alkac jak prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jj chlasta sam = alkac jak prase ja sam nepil skřete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky