Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ja jsem dneska jel pres cely Kladno a predemnou jeli v tom megasnehu poldove ,ja jel asi 60,vyvyleny oci a oni mi jeste ujizdeli v OII a to jako ze dost,jeli tak 80 a to jsem jako nechapal

Vloženo
šmarja das kalamite situacióne lollol

No ty woe, ani nemluv, celý dny je tady palermíno a teď tohle... :huh:

Jsem v té linii Magdeburg - Hannover - Brémy, tam je furt pěkně. Ale v Erfurtu prý sněží a to od nás není tak daleko, jinak sever a jih Německa leží pod sněhem.. :unsure:

Jinak asi před dvěna hodinama přišel mail od kolegy, kterej sedí v odbavovačce letiště Ndjamena a hlásí 27°C a už neví, co by si sundal... lol

Vloženo
jj u nas uz to taky tece

U nás zatím akorát voda z kohoutku, po včerejšku cca 10cm sněhu, silnice vlhké, boční uličky ve městě s vrstvou uježděného zledovatělého sněhu :)

Vloženo
kua doufam ze neco vydrzi do soboty do mimone lol

a je v momoni? války na sněhu? :D kua ale dobré místo na blbnutí

naprosto libove misto na blbnuti...teprve kdyz tam jedes kdyz je to letiste prazdny tak vidis jak je obrovsky ;) ted tam snih je

Vloženo
Akorat jsem zvedavej,jak tam na to letiste zajedete :)

za sedmero horama sedmero řekama vede cesta až tam kochtíku ;)

Kochtičenko asi nema buzolu bo co lollol

Vloženo
Kochtičenko asi nema buzolu bo co lol  lol

Was ist das "buznu"...? :o

Spidi mate jeste zalepe oci jdete radsi spat...ctete misto buzola buzna a to by se vam jednou mohlo skarede vymstit ;)

Vloženo

No cesta tam sice je,zejo,ale na ty ceste je vsude 30cm neujezdenyho snehu,takze pane Baurak,nezapomente si s sebou pribalit nejaky hrablo

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...