Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 bré ráno ahoj zdár kolego,dnes nějak časně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 bré ráno ahoj zdár kolego,dnes nějak časně jj dnes brzo bohuzel mooore prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Dobré ránko pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Dobré ránko pánové dobre rano Ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Dobré ránko pánové dobre rano Ivanko Ahoj ahoj Bauí jak je? asi prscovně ,že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Dobré ránko pánové dobre rano Ivanko Ahoj ahoj Bauí jak je? asi prscovně ,že ahojky...ano uz jsem v praci...prace sice dost ale docela v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Bre rano mladeznici.. a nepite po ranu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Bre rano mladeznici.. a nepite po ranu... Ahoj Kubi Já piju už od samého rána ČAJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Ahoj Kubi Já piju už od samého rána ČAJ jo CAJ a RUM si zapomela napsat . To ja jsem dopil kaficko, a zkousim zacit neco delat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Ahoj Kubi Já piju už od samého rána ČAJ jo CAJ a RUM si zapomela napsat . To ja jsem dopil kaficko, a zkousim zacit neco delat... Ten rum by asi nedělal dobrotu s penicilinem takže jen čaj neslazený....kafíčko už proběhlo Pozdrav Věruš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Ahoj Kubi Já piju už od samého rána ČAJ jo CAJ a RUM si zapomela napsat . To ja jsem dopil kaficko, a zkousim zacit neco delat... Ten rum by asi nedělal dobrotu s penicilinem takže jen čaj neslazený....kafíčko už proběhlo Pozdrav Věruš pozdravim jen co se tu objevi......no neee, s penicilinem to by mohlo byt lepsi nes LSD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 pozdravim jen co se tu objevi......no neee, s penicilinem to by mohlo byt lepsi nes LSD tak to opravdu nevím jestli by to bylo lepší než LSD,a zkoušet to určitě nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Dobré ránko pánové ahojky ivuško angína už je pá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Dobré ránko pánové ahojky ivuško angína už je pá Ahojky Sejisku no skoro jo dneska zase pracovaš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tak to opravdu nevím jestli by to bylo lepší než LSD,a zkoušet to určitě nebudu to musis, co te nezabije, to te posili....a svet bude barevnejsi atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tak to opravdu nevím jestli by to bylo lepší než LSD,a zkoušet to určitě nebudu to musis, co te nezabije, to te posili....a svet bude barevnejsi atd... ty jsi teda raditel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ty jsi teda raditel radit to ja umim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Dobré ránko pánové ahojky ivuško angína už je pá Ahojky Sejisku no skoro jo dneska zase pracovaš každý den do zblbnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 (editace) Dobre rano Editováno: 31. leden 2007, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 radit to ja umim hmm to sleduju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Dobre rano nazdarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Dobre rano tě péro inkouste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Dobre rano tě péro inkouste Nazdar rozkrokodyle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 každý den do zblbnutí Aspon se nenudíš příjdou dny odpočinku Ahoj Kochtíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Dobrou středu přeju fšem přítomným i nepřítomným Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky