Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 každý den do zblbnutí Aspon se nenudíš příjdou dny odpočinku Ahoj Kochtíku a ty ivuško nevíš kdy přijdou já,že pořád čekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Dobrou středu přeju fšem přítomným i nepřítomným čágo frankíno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a ty ivuško nevíš kdy přijdou já,že pořád čekám No ,Sejisku až si je naplánuješ a uděláš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Ahoj Franku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a ty ivuško nevíš kdy přijdou já,že pořád čekám kdo počká, až se ucho utrhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Dobrou středu přeju fšem přítomným i nepřítomným čágo frankíno Zdar kolego-sportovče-bývalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Ahoj Franku Ahoj pacošu, jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a ty ivuško nevíš kdy přijdou já,že pořád čekám No ,Sejisku až si je naplánuješ a uděláš to nepomáhá pohlcuje mě to na 101% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Ahoj Franku Ahoj pacošu, jak je? ?? už líp a k tomu cosby odešel pracovat,tak mám klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Dobrou středu přeju fšem přítomným i nepřítomným čágo frankíno Zdar kolego-sportovče-bývalej no včera byl sraz bývalých atletů po letech,tak jsem se pobavil a nostalgicky vzpomínal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Ahoj Franku Ahoj pacošu, jak je? ?? už líp a k tomu cosby odešel pracovat,tak mám klid fákt je pryč tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a ty ivuško nevíš kdy přijdou já,že pořád čekám No ,Sejisku až si je naplánuješ a uděláš to nepomáhá pohlcuje mě to na 101% jé tak přijet tu já tě zamknu a hned budeš mít čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 (editace) fákt je pryč tak jé to je milé Editováno: 31. leden 2007, autor: IvanaII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a ty ivuško nevíš kdy přijdou já,že pořád čekám No ,Sejisku až si je naplánuješ a uděláš to nepomáhá pohlcuje mě to na 101% jé tak přijet tu já tě zamknu a hned budeš mít čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a ty ivuško nevíš kdy přijdou já,že pořád čekám No ,Sejisku až si je naplánuješ a uděláš to nepomáhá pohlcuje mě to na 101% jé tak přijet tu já tě zamknu a hned budeš mít čas no co je?? chtěl si volno ,tak co??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a ty ivuško nevíš kdy přijdou já,že pořád čekám No ,Sejisku až si je naplánuješ a uděláš to nepomáhá pohlcuje mě to na 101% jé tak přijet tu já tě zamknu a hned budeš mít čas no co je?? chtěl si volno ,tak co??? zamknout ááálespon na týden pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a jáááá jedu s Jiříííím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no včera byl sraz bývalých atletů po letech,tak jsem se pobavil a nostalgicky vzpomínal už ti hochu není 20 let, už ti není ani 25.... ale že je to příjemné vzpomínání, což Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Ahoj Franku Ahoj pacošu, jak je? ?? už líp a k tomu cosby odešel pracovat,tak mám klid Tak když už Cosby může jít pracovat a nemusí se o tebe starat, tak už ti opravdu musí být líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Ahoj Franku Ahoj pacošu, jak je? ?? už líp a k tomu cosby odešel pracovat,tak mám klid Tak když už Cosby může jít pracovat a nemusí se o tebe starat, tak už ti opravdu musí být líp až na to ,že se o mě nestaral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a jáááá jedu s Jiříííím že by?? když nás bude víc,tak se nebudem bát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 až na to ,že se o mě nestaral Opět jsem ti vyloudil úsměv na tvář, sice na Cosbošův účet, ale on mi to zajisté promine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 až na to ,že se o mě nestaral Opět jsem ti vyloudil úsměv na tvář, sice na Cosbošův účet, ale on mi to zajisté promine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Ahoj Ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a jáááá jedu s Jiříííím že by?? když nás bude víc,tak se nebudem bát ja si taky myslim a Jirka jiste bude skakat radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky