Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a jáááá jedu s Jiříííím že by?? když nás bude víc,tak se nebudem bát wau to jsem nečekal,to tam bude nával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a jáááá jedu s Jiříííím že by?? když nás bude víc,tak se nebudem bát wau to jsem nečekal,to tam bude nával neboj Jiziku budeme tzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no včera byl sraz bývalých atletů po letech,tak jsem se pobavil a nostalgicky vzpomínal už ti hochu není 20 let, už ti není ani 25.... ale že je to příjemné vzpomínání, což pravdu díš je to tak a nebude to lepší ále je na co vzpomínat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a jáááá jedu s Jiříííím že by?? když nás bude víc,tak se nebudem bát wau to jsem nečekal,to tam bude nával neboj Jiziku budeme tzi no já to beru ,ale co cosby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no já to beru ,ale co cosby ten bude za dverma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a jáááá jedu s Jiříííím že by?? když nás bude víc,tak se nebudem bát ja si taky myslim a Jirka jiste bude skakat radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 (editace) no já to beru ,ale co cosby ten bude za dverma hlídat ááá jedééém.... Editováno: 31. leden 2007, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no já to beru ,ale co cosby ten bude za dverma hoši vy mě bavíte Ahoj kochtíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Ahoj Ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no já to beru ,ale co cosby ten bude za dverma hlídat ááá jedééém.... samé řeči a skutek utek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no já to beru ,ale co cosby ten bude za dverma hlídat ááá jedééém.... jasna vec o tom nepochybuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no já to beru ,ale co cosby ten bude za dverma hoši vy mě bavíte Ahoj kochtíku to jsme jedine radi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Ahoj Ivanko Ahoj Kačko dneska nepracovaš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 clovek je chvili pryc a ono se to takhle zvrhava.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no já to beru ,ale co cosby ten bude za dverma hlídat ááá jedééém.... samé řeči a skutek utek no podivej se na to Jirko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Ahoj Ivanko Ahoj Kačko dneska nepracovaš? ta nikdy,to nehrozí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Ahoj Kačko dneska nepracovaš? pracovaš, ale je mi trošku špatně už druhý den, tak spíš udělám co mám a pak jedu dom. Co ty, jak se mame?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ta nikdy,to nehrozí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no já to beru ,ale co cosby ten bude za dverma hlídat ááá jedééém.... samé řeči a skutek utek no podivej se na to Jirko no jo hozenej futrál na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ta nikdy,to nehrozí nenavažejte se porád do mě - už me to fakt pripada ubohy furt dokola jen vse proti me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no já to beru ,ale co cosby ten bude za dverma hlídat ááá jedééém.... samé řeči a skutek utek no podivej se na to Jirko no jo hozenej futrál na ruce a co ted s tím?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ta nikdy,to nehrozí nenavažejte se porád do mě - už me to fakt pripada ubohy furt dokola jen vse proti me ty si to beres moc osobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ta nikdy,to nehrozí nenavažejte se porád do mě - už me to fakt pripada ubohy furt dokola jen vse proti me asi ti tam přestanu dávat smajlíky a pak se urážej......................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 asi ti tam přestanu dávat smajlíky a pak se urážej......................... ja se neurážím, jen už me to fakt neba furt na me cist vsechny mozny nejhorší věci - sranda ano ale ne stale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no já to beru ,ale co cosby ten bude za dverma hlídat ááá jedééém.... samé řeči a skutek utek no podivej se na to Jirko no jo hozenej futrál na ruce a co ted s tím?? jen si koleduj my s jirkou jsme špajzový milovníci,tak připrav dobroty........může být i moravský zelí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky