BadyS Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a otázka je ,jestli mě veme sebou tak tě zase svezu já lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ja to tady mam rada, az na nektere jedince, jen chci aby jste obcas se ke me chovali normalne a ne neustale vtipky. o nic vic mi nejde. chápu mladá paní beru na vědomí ..............ale dlouho mi to nevydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 určitě jsi slyšela.....není jeden ten, aby se zavděčil všem........a je to tak,vím o čem mluvím... me bude stacit kdyz se obcas budete chovat normalně ono v tvem veku by to melo jit automaticky ale nejak to tu postrádám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 chápu mladá paní beru na vědomí ..............ale dlouho mi to nevydrží este ze jsem mladá stará by znělo velmi špatně Děkuji postarší pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a otázka je ,jestli mě veme sebou tak tě zase svezu já lol ...né já.. nastup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a otázka je ,jestli mě veme sebou tak tě zase svezu já lol wow jsi hodný ale tentokrát už pojedeš s Martou né?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a otázka je ,jestli mě veme sebou tak tě zase svezu já lol ...né já.. nastup to je milé ale to bys měl zajíždku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 chápu mladá paní beru na vědomí ..............ale dlouho mi to nevydrží este ze jsem mladá stará by znělo velmi špatně Děkuji postarší pane no vidíš a děláš si ze mě srandu ,ale to je v pohodě,víš já mám jeden problém,pokud se to dá takhle říci,za prvé jsem vtipálek a obklopuji se mladými lidmi,daleko více než sobě věkově rovnými,já myslím,že semi by to mohl potvrdit ač syn,vycházíme spolu spíše jako kamarádi a víš v dnešní době je to nutnost,jinak bych se z toho musel notně zbláznit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 wow jsi hodný ale tentokrát už pojedeš s Martou né?? jo to nevím pač momentalně spolu už nejsme je to zamotané ale i tak by místo bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 teda tady se jeste priucim mnohem vecem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a otázka je ,jestli mě veme sebou tak tě zase svezu já lol ...né já.. nastup to je milé ale to bys měl zajíždku... co milé,fantastické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 teda tady se jeste priucim mnohem vecem babička říkala,uč se ty kluku pitomá,člověk se učí celý život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 to je milé ale to bys měl zajíždku... mam takove neblahe tuseni ze Jiří velmi rad zajizdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 no vidíš a děláš si ze mě srandu ,ale to je v pohodě,víš já mám jeden problém,pokud se to dá takhle říci,za prvé jsem vtipálek a obklopuji se mladými lidmi,daleko více než sobě věkově rovnými,já myslím,že semi by to mohl potvrdit ač syn,vycházíme spolu spíše jako kamarádi a víš v dnešní době je to nutnost,jinak bych se z toho musel notně zbláznit delam, bo uz to neslo vydrzet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 teda tady se jeste priucim mnohem vecem babička říkala,uč se ty kluku pitomá,člověk se učí celý život jj babicka...chytra to zena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 wow jsi hodný ale tentokrát už pojedeš s Martou né?? jo to nevím pač momentalně spolu už nejsme je to zamotané ale i tak by místo bylo jakpakto? děkuji za nabídku uvidíme,jak to zase vyjde kdyby náhodou ,tak se ozvu ju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ...né já.. nastup dobrá, vidím to na upgrade vozu lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 to je milé ale to bys měl zajíždku... mam takove neblahe tuseni ze Jiří velmi rad zajizdi pššššt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 to je milé ale to bys měl zajíždku... mam takove neblahe tuseni ze Jiří velmi rad zajizdi pššššt no coco s pravdou ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ...né já.. nastup dobrá, vidím to na upgrade vozu lol .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a otázka je ,jestli mě veme sebou tak tě zase svezu já lol ...né já.. nastup to je milé ale to bys měl zajíždku... co milé,fantastické a jela bych jako normální člověk nebo jako pacient? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 to je milé ale to bys měl zajíždku... mam takove neblahe tuseni ze Jiří velmi rad zajizdi pššššt no coco s pravdou ven nemůžu,venku je zima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 a otázka je ,jestli mě veme sebou tak tě zase svezu já lol ...né já.. nastup to je milé ale to bys měl zajíždku... co milé,fantastické a jela bych jako normální člověk nebo jako pacient? asi v leže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 nemůžu,venku je zima tak sup stim dovnitr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 to je milé ale to bys měl zajíždku... mam takove neblahe tuseni ze Jiří velmi rad zajizdi pššššt no coco s pravdou ven nemůžu,venku je zima musis pozrit nejaky vnitrni zahrivac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky