Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 snad večeře a tu si udělám asi sám posledni dobou si toho spousty delam sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 posledni dobou si toho spousty delam sam to je ale smutné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 posledni dobou si toho spousty delam sam to je ale smutné co je na tom smutneho;; Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 takovej je muj udel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Sejisku už si napapaný? pouze dvě housky jejda bude i něco lepšího,né? snad večeře a tu si udělám asi sám to bude nějaká dobrota zcela nepochybně,neb kdo mě zná tak ví ,že nejím proto abych se najedl,nýbrž proto abych si pochutnal jsem dost háklivý na jídlo,jsem schopen ho i 2x v restauraci vrátit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 zcela nepochybně,neb kdo mě zná tak ví ,že nejím proto abych se najedl,nýbrž proto abych si pochutnal jsem dost háklivý na jídlo,jsem schopen ho i 2x v restauraci vrátit prijed ke me a garantuji ti ze ho nevratis ani jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Sejisku už si napapaný? pouze dvě housky jejda bude i něco lepšího,né? snad večeře a tu si udělám asi sám to bude nějaká dobrota zcela nepochybně,neb kdo mě zná tak ví ,že nejím proto abych se najedl,nýbrž proto abych si pochutnal jsem dost háklivý na jídlo,jsem schopen ho i 2x v restauraci vrátit óóö náročný to pán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 zcela nepochybně,neb kdo mě zná tak ví ,že nejím proto abych se najedl,nýbrž proto abych si pochutnal jsem dost háklivý na jídlo,jsem schopen ho i 2x v restauraci vrátit prijed ke me a garantuji ti ze ho nevratis ani jednou že by ti bauí něco dobrého ukuchtil??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 co je na tom smutneho;; bo vetsinou se vse ve dvou dela lepe nezli aby jsi to delal sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 co je na tom smutneho;; bo vetsinou se vse ve dvou dela lepe nezli aby jsi to delal sam treba na zachod chodim velmi rad sam...ale jestli sama nezvladas tak prosim jak je libo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 bo vetsinou se vse ve dvou dela lepe nezli aby jsi to delal sam treba na zachod chodim velmi rad sam...ale jestli sama nezvladas tak prosim jak je libo vtipné o5 úžasný výkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 jasne kuci,rad vas posloucham,jen do me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 zcela nepochybně,neb kdo mě zná tak ví ,že nejím proto abych se najedl,nýbrž proto abych si pochutnal jsem dost háklivý na jídlo,jsem schopen ho i 2x v restauraci vrátit prijed ke me a garantuji ti ze ho nevratis ani jednou může být a rád,miluji speciality Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Sejisku už si napapaný? pouze dvě housky jejda bude i něco lepšího,né? snad večeře a tu si udělám asi sám to bude nějaká dobrota zcela nepochybně,neb kdo mě zná tak ví ,že nejím proto abych se najedl,nýbrž proto abych si pochutnal jsem dost háklivý na jídlo,jsem schopen ho i 2x v restauraci vrátit óóö náročný to pán asi jo a na jídlo obzvláště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 jasne kuci,rad vas posloucham,jen do me vydrž něco se najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 prijed ke me a garantuji ti ze ho nevratis ani jednou může být a rád,miluji speciality já ci taky,aby mi někdo uvařil nějakou dobrotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 prijed ke me a garantuji ti ze ho nevratis ani jednou může být a rád,miluji speciality já ci taky,aby mi někdo uvařil nějakou dobrotu není problém a počítej s tím,že bude dobrá i snídaně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 myslim,ze Badysek bude i kakat kureci palivou smes se nebojím,ale včera sem si dal pizzu s pálivou klobáskou a feferonkama, no ta mě dala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 myslim,ze Badysek bude i kakat kureci palivou smes se nebojím,ale včera sem si dal pizzu s pálivou klobáskou a feferonkama, no ta mě dala pálilo kukátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 prijed ke me a garantuji ti ze ho nevratis ani jednou může být a rád,miluji speciality já ci taky,aby mi někdo uvařil nějakou dobrotu není problém a počítej s tím,že bude dobrá i snídaně jůů a co bude?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 myslim,ze Badysek bude i kakat kureci palivou smes se nebojím,ale včera sem si dal pizzu s pálivou klobáskou a feferonkama, no ta mě dala chudáčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 prijed ke me a garantuji ti ze ho nevratis ani jednou může být a rád,miluji speciality já ci taky,aby mi někdo uvařil nějakou dobrotu není problém a počítej s tím,že bude dobrá i snídaně jůů a co bude?? tajemství šéfkuchaře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 dobrý odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 já ci taky,aby mi někdo uvařil nějakou dobrotu není problém a počítej s tím,že bude dobrá i snídaně jůů a co bude?? tajemství šéfkuchaře s mašli pod krkem?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 dobrý odpoledne Ahoj Marto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky