vittorio Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tak vitto tohle uz vazne neni mozny!!!! co neni mozny? to co tady nekteri pisou..hihi hele jirko mozny je vsechno dyt to vidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tak po tomhle muzes bejt rada ze byl dnes rano Jirka slusnej slusnej?? ten ty slusnosti stejne jako vy moc nepobral nějaký problém mladá paní s mou slušností,či co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Taxe to vymaze a hotoffson, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 co by se mazalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Taxe to vymaze a hotoffson, ne? hotoffson se píšou dvě f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Taxe to vymaze a hotoffson, ne? hotoffson se píšou dvě f tak kdyz se ve slove krysař pisou dve rr tak asik jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tak po tomhle muzes bejt rada ze byl dnes rano Jirka slusnej slusnej?? ten ty slusnosti stejne jako vy moc nepobral nějaký problém mladá paní s mou slušností,či co jsi neslusný mladík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Taxe to vymaze a hotoffson, ne? hotoffson se píšou dvě f tak kdyz se ve slove krysař pisou dve rr tak asik jo ahááá to jsem něvědíkovall a už je to tady o5 člověk se učí celý život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tak po tomhle muzes bejt rada ze byl dnes rano Jirka slusnej slusnej?? ten ty slusnosti stejne jako vy moc nepobral nějaký problém mladá paní s mou slušností,či co jsi neslusný mladík prej mladik jirko rekni sam, jak te minule bolelo vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Taxe to vymaze a hotoffson, ne? hotoffson se píšou dvě f tak kdyz se ve slove krysař pisou dve rr tak asik jo ahááá to jsem něvědíkovall a už je to tady o5 člověk se učí celý život takk nenii too srandaa panee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tak po tomhle muzes bejt rada ze byl dnes rano Jirka slusnej slusnej?? ten ty slusnosti stejne jako vy moc nepobral nějaký problém mladá paní s mou slušností,či co jsi neslusný mladík za to ty jsi taktní máš u mě lehce smazatelné + za toho mladíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tak po tomhle muzes bejt rada ze byl dnes rano Jirka slusnej slusnej?? ten ty slusnosti stejne jako vy moc nepobral nějaký problém mladá paní s mou slušností,či co jsi neslusný mladík prej mladik jirko rekni sam, jak te minule bolelo vsechno tak slysel jsi to o te slusnosti ne...se snazim to chvilku dodrzovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Zdar prdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 za to ty jsi taktní máš u mě lehce smazatelné + za toho mladíka Jiří ja jsem ztělesněná taktnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 nj snaz se baui jinak nevim co pak s tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tak po tomhle muzes bejt rada ze byl dnes rano Jirka slusnej slusnej?? ten ty slusnosti stejne jako vy moc nepobral nějaký problém mladá paní s mou slušností,či co jsi neslusný mladík prej mladik jirko rekni sam, jak te minule bolelo vsechno a ty máš těžce smazatelné - za toho mladíka a jeho pochybách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 za to ty jsi taktní máš u mě lehce smazatelné + za toho mladíka Jiří ja jsem ztělesněná taktnost ty voe, tak já znám asi nějakýho jinýho BAuráka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 nj snaz se baui jinak nevim co pak s tebou a prave aby jsi nemusel premyslet co semnou tak ja uz budu slusny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 za to ty jsi taktní máš u mě lehce smazatelné + za toho mladíka Jiří ja jsem ztělesněná taktnost ty voe, tak já znám asi nějakýho jinýho BAuráka ja jsem Jirka ten BAurák je kdo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 za to ty jsi taktní máš u mě lehce smazatelné + za toho mladíka Jiří ja jsem ztělesněná taktnost o tomm nepochybujii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ja jsem Jirka ten BAurák je kdo?? tak tim to bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Zdar prdi jé ahoj můj bližní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 o tomm nepochybujii no to mas jedine stesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 nazdarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Zdar prdi jé ahoj můj bližní Ahoj Jižíčku Jak se těšíš na dědkovství? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky