vittorio Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 srandičky to ano,není problém.........ale ty se stavíš do role,že nad tebe není,že jsi hvězda a to je problém,mám ten pocit,že být chlap,tak tě tu pošle do oněch míst hodně lidí,díky bohu má vitto dost taktu,že to neudělá,ale asi všeho s mírou jak se prumerna blondyna muze stavet do takoveto role?? sry, ale vy jste si mnohokrat zahrali na tvrdaky a tohle je jen slaby odvar co tu delam ja, narozdil od vás, takže bych trosku ubrala sejdíku - vy jen nedokazete prekousnout to že jakožto žena to ustojím a ješte si prihodím - to bude ten problémek no tak to se seredne pletes. totiz tim do ceho se ted stavis si strasne smesna a to je ten problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 koukam zase plodna hospodska debata.... (stejne si myslim ze hospoda je pro chlapy ) socko napis jeste neco, muzes i dve slova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 no tak to se seredne pletes.totiz tim do ceho se ted stavis si strasne smesna a to je ten problem. smích léčí, tak aspon budete o par let déle žít jak já jsem ale foru prospěšná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 napis jeste neco, muzes i dve slova fakt jo?? dve slova?? no ty woe, to mi tady ještě nikdo nedovolil... fakt jako můžu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 napis jeste neco, muzes i dve slova fakt jo?? dve slova?? no ty woe, to mi tady ještě nikdo nedovolil... fakt jako můžu?? jasne pis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 jasne pis... mám vás všechny strašně moc ráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 bre rano... bonžorno sinore koukam zase plodna hospodska debata.... (stejne si myslim ze hospoda je pro chlapy ) já ti to připomenu ! Ahoj všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Ahoj Ivi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 jasne pis... mám vás všechny strašně moc ráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 já ti to připomenu ! Ahoj všichni nez se uvidime tak zapomenes....BTW w sobotu jedem na sever moravy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 jasne pis... mám vás všechny strašně moc ráda no tak proc se tedy obtezujes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 srandičky to ano,není problém.........ale ty se stavíš do role,že nad tebe není,že jsi hvězda a to je problém,mám ten pocit,že být chlap,tak tě tu pošle do oněch míst hodně lidí,díky bohu má vitto dost taktu,že to neudělá,ale asi všeho s mírou jak se prumerna blondyna muze stavet do takoveto role?? sry, ale vy jste si mnohokrat zahrali na tvrdaky a tohle je jen slaby odvar co tu delam ja, narozdil od vás, takže bych trosku ubrala sejdíku - vy jen nedokazete prekousnout to že jakožto žena to ustojím a ješte si prihodím - to bude ten problémek podívej kačenko,asi takhle,ty se ke mně chováš v mezích,jak jsem ti psal jsi mladá,stále se hledáš a nebo to tak působí,čemuž budeš pochopitelně oponovat, já jsem obdobného ražení co palo,neseru s ničím,je to možná na škodu,ale jiný nebudu,je mi úplně jedno kdo to je,pokud mně někdo nasere,neseru se s ním ani já.... a co tady vedete žabomyší války,je fakt o hovně...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 no tak proc se tedy obtezujes? dyt píšu že vas mam rada, tak preci chci byt s vámi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 jasne pis... mám vás všechny strašně moc ráda co k tomu napsat ten poslední smajlík je fakt ubohost a ledacos o tobě vypovídá a to tady píšeš,že jsi se změnila.................................................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 hele, ja se taky s nikym neseru, ale zacal to vcera baurak tim jak mi mazal prispevky - ma funkci moderatora a mazal veci co byli ktematu - nevidela jsem jediny duvod proc by to mel delat... no a pak uz se to vezlo taky se s vama tady neseru - njn, na zenskou je to celkem blby, ale hold si zvykejte Ja nevalcim - vitto pro mne neni souper na válku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 já ti to připomenu ! Ahoj všichni nez se uvidime tak zapomenes....BTW w sobotu jedem na sever moravy.... neboj...vzpomenu si jestli chceš angínu tak se klidně stav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 bre rano... bonžorno sinore koukam zase plodna hospodska debata.... (stejne si myslim ze hospoda je pro chlapy ) jak vidíš není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 nez se uvidime tak zapomenes....BTW w sobotu jedem na sever moravy.... neboj...vzpomenu si jestli chceš angínu tak se klidně stav jen to ne, jsem rad ze jsem v pohode klep, klep.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 koukam zase plodna hospodska debata.... (stejne si myslim ze hospoda je pro chlapy ) jak vidíš není vidim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 ahojky ivuš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 co k tomu napsat ten poslední smajlík je fakt ubohost a ledacos o tobě vypovídá a to tady píšeš,že jsi se změnila.................................................. ja mam pocit ze vetsina chape ze je to ftip, ale ty si asi dneska nejaky nabrouseny, ne?? víš já to dělám obrácene nez ty - ty se navažíš slovem a pak hodis smajlika jako ze ty nic... a ja pisu hezky ze vas mam rada a pak hodim smajlika posledniho za x smichu jako ze vtipna vlozka ja vim, me nepochopite - prumerna bloncka se hold vasi inteligenci nemuze rovnat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 hele, ja se taky s nikym neseru, ale zacal to vcera baurak tim jak mi mazal prispevky - ma funkci moderatora a mazal veci co byli ktematu - nevidela jsem jediny duvod proc by to mel delat... no a pak uz se to vezlo taky se s vama tady neseru - njn, na zenskou je to celkem blby, ale hold si zvykejte Ja nevalcim - vitto pro mne neni souper na válku jezis ty ses tak drsna, zvykejme si.. vsichni sme uplne posrani ze si tak drsna...bojime... neprijde ti to ubohy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 co k tomu napsat ten poslední smajlík je fakt ubohost a ledacos o tobě vypovídá a to tady píšeš,že jsi se změnila.................................................. ja mam pocit ze vetsina chape ze je to ftip, ale ty si asi dneska nejaky nabrouseny, ne?? víš já to dělám obrácene nez ty - ty se navažíš slovem a pak hodis smajlika jako ze ty nic... a ja pisu hezky ze vas mam rada a pak hodim smajlika posledniho za x smichu jako ze vtipna vlozka ja vim, me nepochopite - prumerna bloncka se hold vasi inteligenci nemuze rovnat... na me to spis pusobilo ze se vysmivas tomu co jsi napsala a ze na nas s..es, ale to jsem pochopil jen jako prumernej chlap.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 koukam zase plodna hospodska debata.... (stejne si myslim ze hospoda je pro chlapy ) jak vidíš není vidim.... laik žasne,odborník se diví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 jezis ty ses tak drsna, zvykejme si..vsichni sme uplne posrani ze si tak drsna...bojime... neprijde ti to ubohy? ja nerikam ze sem drsna ja to tam nikde vitto nevidim a pokud ses posranej, tak se jdi prebalit at tu neni smrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky