IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Vloženo 1. Únor 2007 Co ty? ted k vam dorazi od Kochtika pozdrav v blizke dobe k nám??? ale to bude určitě něco pro cosblala
O.v.i. Vloženo 1. Únor 2007 Vloženo 1. Únor 2007 No ja ted dru jak mezek v praci ..... takze taky to jde ale visjak patek je patek.....
O.v.i. Vloženo 1. Únor 2007 Vloženo 1. Únor 2007 ty voe kaslu na to a jdu makat do Škoda Auto........ http://www.novinky.cz/ekonomika/odbory-ve-...8139_pa0pt.html
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Vloženo 1. Únor 2007 No ja ted dru jak mezek v praci ..... takze taky to jde ale visjak patek je patek..... no jasně Ahoj Kubí
IvanaII Vloženo 1. Únor 2007 Vloženo 1. Únor 2007 Teda pánové jsem si nemyslela,že mě tu necháte samotnou
zabiak Vloženo 1. Únor 2007 Vloženo 1. Únor 2007 Ahoj lidi. Tak už máte Internet Explorer 7 ? Teď jsem ho stáhnul a vypadá fakt super docela mě nadchl hlavně to vyhlazování textu je bomba vše v tom vypadá a čte se mnohem lépe. Akorád pokud máte "legální" ) windows jako já tak si je musíte cracknout aby vám to šlo naistalovat.
O.v.i. Vloženo 1. Únor 2007 Vloženo 1. Únor 2007 Ahoj lidi. Tak už máte Internet Explorer 7 ? Teď jsem ho stáhnul a vypadá fakt super docela mě nadchl hlavně to vyhlazování textu je bomba vše v tom vypadá a čte se mnohem lépe. Akorád pokud máte "legální" ) windows jako já tak si je musíte cracknout aby vám to šlo naistalovat. ja mam legalni naprosto vsechno jako ty
vittorio Vloženo 1. Únor 2007 Vloženo 1. Únor 2007 ty voe kaslu na to a jdu makat do Škoda Auto........ http://www.novinky.cz/ekonomika/odbory-ve-...8139_pa0pt.html hle nic si z toho nedelej...ja delam pry ve firme ktera bez vedeni dava prumerne 55.000 nikdo koho znam z normalnich zamestnanacu to nema tak nevim kde se to vzalo
vittorio Vloženo 1. Únor 2007 Vloženo 1. Únor 2007 Ahoj lidi. Tak už máte Internet Explorer 7 ? Teď jsem ho stáhnul a vypadá fakt super docela mě nadchl hlavně to vyhlazování textu je bomba vše v tom vypadá a čte se mnohem lépe. Akorád pokud máte "legální" ) windows jako já tak si je musíte cracknout aby vám to šlo naistalovat. IE fujky Firefox for ever
kocht Vloženo 1. Únor 2007 Vloženo 1. Únor 2007 Ahoj lidi. Tak už máte Internet Explorer 7 ? Teď jsem ho stáhnul a vypadá fakt super docela mě nadchl hlavně to vyhlazování textu je bomba vše v tom vypadá a čte se mnohem lépe. Akorád pokud máte "legální" ) windows jako já tak si je musíte cracknout aby vám to šlo naistalovat. IE fujky Firefox for ever Holy true
Georg Vloženo 1. Únor 2007 Vloženo 1. Únor 2007 (editace) Ahoj lidi. Tak už máte Internet Explorer 7 ? Teď jsem ho stáhnul a vypadá fakt super docela mě nadchl hlavně to vyhlazování textu je bomba vše v tom vypadá a čte se mnohem lépe. Akorád pokud máte "legální" ) windows jako já tak si je musíte cracknout aby vám to šlo naistalovat. IE fujky Firefox for ever presne tak...IE nebrat v zadne verzi... Editováno: 1. Únor 2007, autor: Georg
O.v.i. Vloženo 1. Únor 2007 Vloženo 1. Únor 2007 ty voe kaslu na to a jdu makat do Škoda Auto........ http://www.novinky.cz/ekonomika/odbory-ve-...8139_pa0pt.html hle nic si z toho nedelej...ja delam pry ve firme ktera bez vedeni dava prumerne 55.000 nikdo koho znam z normalnich zamestnanacu to nema tak nevim kde se to vzalo a tohle je taky veta - Bez managementu je dnes průměrná měsíční mzda v automobilce téměř 27 000 korun, tedy zhruba o 7000 korun vyšší než průměrná mzda v České republice.
O.v.i. Vloženo 1. Únor 2007 Vloženo 1. Únor 2007 ty voe kaslu na to a jdu makat do Škoda Auto........ http://www.novinky.cz/ekonomika/odbory-ve-...8139_pa0pt.html hle nic si z toho nedelej...ja delam pry ve firme ktera bez vedeni dava prumerne 55.000 nikdo koho znam z normalnich zamestnanacu to nema tak nevim kde se to vzalo a tohle je taky veta - Bez managementu je dnes průměrná měsíční mzda v automobilce téměř 27 000 korun, tedy zhruba o 7000 korun vyšší než průměrná mzda v České republice. a to chtej dvouciferný rust mezd.............
Sejis Vloženo 1. Únor 2007 Autor Vloženo 1. Únor 2007 Teda pánové jsem si nemyslela,že mě tu necháte samotnou nené
O.v.i. Vloženo 1. Únor 2007 Vloženo 1. Únor 2007 bré odpoledne vážení hoj takze co to bude pane? rumicek vodecka nebo fernytek...
Doporučené příspěvky