Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj lidi. Tak už máte Internet Explorer 7 ? Teď jsem ho stáhnul a vypadá fakt super docela mě nadchl hlavně to vyhlazování textu je bomba vše v tom vypadá a čte se mnohem lépe. Akorád pokud máte "legální" :)) windows jako já tak si je musíte cracknout aby vám to šlo naistalovat. lol

Vloženo
Ahoj lidi. Tak už máte Internet Explorer 7 ? Teď jsem ho stáhnul a vypadá fakt super docela mě nadchl hlavně to vyhlazování textu je bomba vše v tom vypadá a čte se mnohem lépe. Akorád pokud máte "legální" :)) windows jako já tak si je musíte cracknout aby vám to šlo naistalovat. lol

ja mam legalni naprosto vsechno jako ty :p

Vloženo

IE fujky

Firefox for ever

Vloženo
Ahoj lidi. Tak už máte Internet Explorer 7 ? Teď jsem ho stáhnul a vypadá fakt super docela mě nadchl hlavně to vyhlazování textu je bomba vše v tom vypadá a čte se mnohem lépe. Akorád pokud máte "legální" :)) windows jako já tak si je musíte cracknout aby vám to šlo naistalovat.  lol

IE fujky

Firefox for ever

Holy true

Vloženo (editace)
Ahoj lidi. Tak už máte Internet Explorer 7 ? Teď jsem ho stáhnul a vypadá fakt super docela mě nadchl hlavně to vyhlazování textu je bomba vše v tom vypadá a čte se mnohem lépe. Akorád pokud máte "legální" :)) windows jako já tak si je musíte cracknout aby vám to šlo naistalovat.  lol

IE fujky

Firefox for ever

presne tak...IE nebrat v zadne verzi... -_--_-

Editováno: , autor: Georg
Vloženo
ty voe kaslu na to a jdu makat do Škoda Auto........

http://www.novinky.cz/ekonomika/odbory-ve-...8139_pa0pt.html

hle nic si z toho nedelej...ja delam pry ve firme ktera bez vedeni dava prumerne 55.000

nikdo koho znam z normalnich zamestnanacu to nema :) tak nevim kde se to vzalo

a tohle je taky veta -

Bez managementu je dnes průměrná měsíční mzda v automobilce téměř 27 000 korun, tedy zhruba o 7000 korun vyšší než průměrná mzda v České republice.

:disgust:<_<:(

Vloženo
ty voe kaslu na to a jdu makat do Škoda Auto........

http://www.novinky.cz/ekonomika/odbory-ve-...8139_pa0pt.html

hle nic si z toho nedelej...ja delam pry ve firme ktera bez vedeni dava prumerne 55.000

nikdo koho znam z normalnich zamestnanacu to nema :) tak nevim kde se to vzalo

a tohle je taky veta -

Bez managementu je dnes průměrná měsíční mzda v automobilce téměř 27 000 korun, tedy zhruba o 7000 korun vyšší než průměrná mzda v České republice.

:disgust:<_<:(

a to chtej dvouciferný rust mezd............. :fakac:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...