Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

A povis mi ktery ? :(

kazisvet baurak jen nakoukl a zmizel :)

Lubo, to je všude :disgust: . Nepodléhej smutkům, bude líp :D

Pevně v to věřím Peťo :palec2: Přece pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí... ;) A tak vůbec... -_-

Lubo, to je všude  :disgust: . Nepodléhej smutkům, bude líp  :D

Pevně v to věřím Peťo :palec2: Přece pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí... ;) A tak vůbec... -_-

No sámo, tak to má být ;) . Tak na to dáme -_--_--_-

Avataaaaaaaaaar je zptaky :)

-_-
A povis mi ktery ? :(

To ani ne, ale když Ti řeknu, že někomu z OC není líno mě volat za těžký lowe do Německa a vykládat, kdo je jakej ***** a kdo zas komu co řekl a udělal, tak to mě taky zaráží. Za prvé s tím nemůžu nic dělat a za druhé na to vůbec nemám čas a myšlenky... <_<

No sámo, tak to má být ;) . Tak na to dáme -_--_--_-

Jj, dáme... -_--_--_-

Dal bych i real, ale nevim kdy, včera jsem dělal do jedné hodiny v noci a pak jsem chvíli spal, dnes dělám od 6:30 a asi zase do noci... :unsure:

To ani ne, ale když Ti řeknu, že někomu z OC není líno mě volat za těžký lowe do Německa a vykládat, kdo je jakej ***** a kdo zas komu co řekl a udělal, tak to mě taky zaráží. Za prvé s tím nemůžu nic dělat a za druhé na to vůbec nemám čas a myšlenky... <_<

Njn, nic nenaděláš když si to lidi neumí vyřešit sami mezi sebou :disgust:

Jj, dáme... -_--_--_-

Dal bych i real, ale nevim kdy, včera jsem dělal do jedné hodiny v noci a pak jsem chvíli spal, dnes dělám od 6:30 a asi zase do noci... :unsure:

No minimálně na besídce nebo nějakým srazíku to budeme muset zmáknout ;)

Njn, nic nenaděláš když si to lidi neumí vyřešit sami mezi sebou :disgust:

Samože... ;)

No minimálně na besídce nebo nějakým srazíku to budeme muset zmáknout ;)

:palec2:

Hele Lubo, ty si takový auotmobilový odborník - včera jsem zkoušel dekodér výbavy z datovýho štítku v autě a všechno sedí, ale vyplyvlo mi sportovně-komfortní sedačky. Co to je? :o Já si dodnes myslel, že mám normál sedačky z elegance :unsure:

No minimálně na besídce nebo nějakým srazíku to budeme muset zmáknout  ;)

jaj to bych dal no ;)

Hele Lubo, ty si takový auotmobilový odborník - včera jsem zkoušel dekodér výbavy z datovýho štítku v autě a všechno sedí, ale vyplyvlo mi sportovně-komfortní sedačky. Co to je? :o Já si dodnes myslel, že mám normál sedačky z elegance :unsure:

sportovně-komfortní sedačky je patrně nějak skvělý terminus technikus zadaný do "repertoáru" dekodéru. V principu jsou ve všech koktávkách sedadla konstrukčně shodná, lišící se pouze přítomností či absencí výškového stavění, obládáním bederní opěrky, systému vyhřívání a opěradlového airbagu. No a pak jsou ještě sedadla v původních modelech, tzv. plná a sedadla s "odlehčeným" opěradlem, to jsou ty ze zadní strany více vybraná, většinou s kapsou... ;)

Takže pod pojmem sportovně-komfortní sedačky si můžeš představit některou z výše popsaných kombinací... :D

No nic chlapci,jdu se sebou něco provést,tak se tu i jinde mějte moc hezky ;):) ahoj

No nic chlapci,jdu se sebou něco provést,tak se tu i jinde mějte moc hezky ;):) ahoj

56.gif56.gif56.gif

sportovně-komfortní sedačky je patrně nějak skvělý terminus technikus zadaný do "repertoáru" dekodéru. V principu jsou ve všech koktávkách sedadla konstrukčně shodná, lišící se pouze přítomností či absencí výškového stavění, obládáním bederní opěrky, systému vyhřívání a opěradlového airbagu. No a pak jsou ještě sedadla v původních modelech, tzv. plná a sedadla s "odlehčeným" opěradlem, to jsou ty ze zadní strany více vybraná, většinou s kapsou... ;)

Takže pod pojmem sportovně-komfortní sedačky si můžeš představit některou z výše popsaných kombinací... :D

A já myslel, že mám něco extra :( .

Díky, jsem si myslel, že to bude něco tak :D

Tak pro dnešek padla a jedu dělat něco domů. Mějte se fajn a těším se zase na pokec -_-

Tak pro dnešek padla a jedu dělat něco domů. Mějte se fajn a těším se zase na pokec -_-

Se máš... ;) Já ještě tak počítám 10 hodin a jdu taky... <_<

pekne odpoledne

Njn, nic nenaděláš když si to lidi neumí vyřešit sami mezi sebou  :disgust:

Samože... ;)

Docela by me zajimalo,kdo to tady takhle kurvi......

Njn, nic nenaděláš když si to lidi neumí vyřešit sami mezi sebou  :disgust:

Samože... ;)

Docela by me zajimalo,kdo to tady takhle kurvi......

Myslim, ze je tech lidi celkem dost kolego:)

Myslim, ze je tech lidi celkem dost kolego:)

Treba ? at verejne,ci neverejne by me to docela zajimalo. Klidne pouzij ICQ. Kačko ty muzes taky

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.